Samsung Wasmachine Black Friday

Samsung Wasmachine Black Friday
Samsung Wasmachine Black Friday

De Samsung Wasmachine Black Friday deals worden ook dit jaar weer één van de populairste deals op het internet. Maar waar heb je de beste prijs voor een Samsung QuickDrive, Samsung Eco Bubble en Samsung AddWash tijdens Black Friday 2024? Wij zoeken per type Samsung wasmachine de beste Black Friday aanbiedingen uit. Zo weet je dus zeker dat je je nieuwe wasmachine met de hoogste korting koopt.

Lees verder…

CleanDays Black Friday deals

CleanDays Black Friday Deals

We verwachten dit jaar verschillende Black Friday deals met de robotstofzuigers van CleanDays. De beste CleanDays Black Friday deals hebben wij voor je geselecteerd en we checken gedurende de hele dag waar je hoogste korting krijgt op de CleanDays robotstofzuigers.

Lees verder…

Somfy Black Friday deals

Somfy Black Friday Deals

Het Franse merk Somfy heeft al 50 jaar ervaring met huisautomatisering. Ze waren één van de eerste bedrijven met elektrische rolluiken, screens en zonweringen. Het was ook één van de eerste merken waarbij je draadloos via een afstandsbediening zonwering, rolluiken en raamdecoratie kon bedienen. Sinds negen jaar is Somfy het merk op het gebied van slim wonen met de introductie van de Somfy TaHoma. Een basisstation Somfy TaHoma Box waarmee je je hele huis kan aansturen via de app. Niet alleen Somfy apparaten, maar ook onder meer Philips Hue verlichting en Honeywell thermostaten werken via de TaHoma Box. In totaal zijn er meer dan 200 slimme apparaten die je kan aansturen via de TaHoma Box. Somfy is niet vaak in de aanbieding en met een prijs van 299,- euro is de Somfy TaHoma Box niet goedkoop om aan te schaffen. We verwachten verschillende Somfy Black Friday deals met onder meer de Somfy TaHoma Box, Somfy Outdoorcamera, Somfy Smart Home Starterspakket en Somfy Protect.

Lees verder…

Senic aanbieding – Senic Friends of Hue

Ben jij op zoek naar goedkope aanbiedingen met Senic Friends of Hue? We kunnen ons voorstellen dat de Senic lichtschakelaars normaal gesproken wat duur zijn en je dus liever Senic met korting koopt. Daarom houden we op deze pagina de beste aanbiedingen met Senic Friends of Hue bij. We controleren ieder uur wat op dat moment de laagste prijs is op een Senic lichtschakelaar of voordeelbundel.

Lees verder…

Eufy Deurbel Black Friday deals

De Eufy Deurbel is één van de populairste videodeurbellen. Een mooie Black Friday deal met de Eufy Video Doorbell is dus welkom. Groot voordeel van de Eufy deurbel is dat je geen abonnement nodig hebt om beelden op te slaan. Het enige wat je nodig hebt is het basisstation met 16 gigabyte geheugen. Je kan de beelden nog steeds vanaf je smartphone terugkijken. Het systeem is verder uit te breiden met slimme camera’s. De videodeurbel en camera’s maken onderscheid tussen mensen, dieren en dingen. De Eufy videodoorbell heeft een oplaadbare batterij, maar is ook bekabeld aan te sluiten. We verwachten verschillende Eufy Deurbel Black Friday deals dit jaar, zodat je de deurbel met een leuke korting kan aanschaffen.

Lees verder…

Arlo Black Friday deals

Het merk Arlo maakt slimme camera’s en deurbellen voor het in de gaten houden van je woning. Met de slimme beveiliging van Arlo kan je via de app je huis in de gaten houden. Groot voordeel van een aantal Arlo camera’s is dat ze op een batterij werken en wifi hebben, je hoeft dus geen kabels te trekken of stroom beschikbaar te hebben op de plek waar je de camera wilt zetten.

We verwachten verschillende Black Friday deals met de Arlo camera’s en de Arlo Wire Free Doorbell. Daarnaast verwachten we dat de Arlo Pro 4 Spotlight Camera, Arlo Essential XL Spotlight Camera, Arlo Pro 3 Floodlight Camera, Arlo Ultra 2 Wire-Free Camera Systeem en Arlo Go 2 tijdens Black Friday voor een lage prijs te koop zijn.

Lees verder…

Homewizard Black Friday deals

Wil jij ook direct je energieverbruik in kunnen zien? Met de Homewizard P1 meter krijg je direct inzicht in je stroomverbruik, teruglevering en gasverbruik. Met een extra slimme meter in het stopcontact kan je ook per apparaat het verbruik bijhouden en hierop inspelen, door deze op bepaalde momenten uit te zetten of te vervangen. Met het actuele gasverbruik overzicht zie je hoeveel gas je daadwerkelijk verbruikt tijdens het douchen en wie er in het gezin het meest verbruikt tijdens het douchen. De installatie is simpel en alle slimme energiemeters hebben een P1 poort waarop je de Homewizard P1 meter kan aansluiten.

Extra leuk dus als er tijdens Black Friday wat korting wordt gegeven op de Homewizard. We controleren iedere dag of er Homewizard Black Friday deals zijn en houden je via deze pagina op de hoogte.

Lees verder…

Sony RX10 IV Black Friday Deals

Sony RX10 Black Friday

De Sony Cybershot DSC-RX10 is één van de beste fotocamera’s op dit moment. Het is een bridgecamera met uitzonderlijke prestaties voor zowel de hobbyfotograaf, als de professionele fotograaf. De lichtsterke Zeiss Vario Sonnar T* zoomlens heeft een bereik van 24-600mm in het 35mm-equivalent. Hij stelt moeiteloos en snel scherp met het hybride autofocussysteem en je kan er zowel mee fotograferen als filmen. Met 20,1 megapixel weet je dat deze camera topprestaties levert. Uiteraard komt deze kwaliteit wel met een prijskaartje. De adviesprijs is op dit moment 1699,- euro. Erg fijn dus dat er tijdens Black Friday een mooie Sony RX10 Black Friday deal is waarbij je 200,- euro extra korting krijgt (deal van vorig jaar!).

Lees verder…

Meater Black Friday deals

Meater staat bekend als één van de beste vleesthermometers. De thermometer is verkrijgbaar als Meater (109,- euro), Meater Plus (139,00 euro) en Meater Block (369,- euro). Het grote voordeel van deze thermometer is dat hij volledig draadloos is en erg snel de juiste temperatuur kan meten. Ook de bijbehorende app is gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat je nooit meer een doorbakken ribeye of biefstuk hebt. We verwachten dit jaar tijdens Black Friday verschillende Deals met de Meater en Meater Plus. We houden gedurende de hele week de prijzen in de gaten, zodat je Meater voor de laagste prijs kan kopen.

Lees verder…

Inkbird Black Friday deals

Inkbird is de slimme thermometer voor het meten van temperatuur van o.a. vlees, vis, barbecue en water. Het meest populair zijn de Inkbird BBQ thermometers, waarmee je vlees en vis, maar ook de dome temperatuur van je kamado kan meten. Perfect om je ribeye perfect medium-rare te garen of om buikspek en spareribs te slowcooken. Je stelt de gewenste temperatuur in op de BBQ Go app van Inkbird, zodat je een melding krijgt als de gewenste temperatuur bereikt is of als de temperatuur hoger of lager dan je gewenste temperatuur is. Met de INKBIRD BBQ Temperatuurregelaar (Inkbird ISC-007BW EU) heb je zelfs geen enkel omkijken meer naar je kamado. Je stelt de INKBIRD in via de app en de Temperatuurregelaar zorgt ervoor dat de kamado de juiste temperatuur behoudt. Tijdens Black Friday is de INKBIRD thermometer weer met een mooie korting te koop. Het is een geweldig Sinterklaas of Kerst cadeau voor de BBQ liefhebber. Scoor dus een goede aanbieding met Inkbird tijdens Black Friday.

Lees verder…