Samsung Wasmachine Black Friday

Samsung Wasmachine Black Friday
Samsung Wasmachine Black Friday

De Samsung Wasmachine Black Friday deals worden ook dit jaar weer één van de populairste deals op het internet. Maar waar heb je de beste prijs voor een Samsung QuickDrive, Samsung Eco Bubble en Samsung AddWash tijdens Black Friday 2024? Wij zoeken per type Samsung wasmachine de beste Black Friday aanbiedingen uit. Zo weet je dus zeker dat je je nieuwe wasmachine met de hoogste korting koopt.

Lees verder…

CleanDays Black Friday deals

CleanDays Black Friday Deals

We verwachten dit jaar verschillende Black Friday deals met de robotstofzuigers van CleanDays. De beste CleanDays Black Friday deals hebben wij voor je geselecteerd en we checken gedurende de hele dag waar je hoogste korting krijgt op de CleanDays robotstofzuigers.

Lees verder…

Is de Homewizard app gratis?

Homewizard App

Er blijkt bij smart home gebruikers nog veel onduidelijkheid te zijn over de Homewizard app. Zo krijgen we regelmatig de vraag of de Homewizard app gratis is. Ja dit is het geval, maar net als bij veel andere apps kan je tegen betaling de beschikking krijgen over meer functies. In dit blog bespreken we alles wat je moet weten over de Homewizard Energy app.

Lees verder…

Hoe koppel je zonnepanelen met Homewizard?

De P1 Meter van Homewizard maakt het mogelijk om real-time inzicht te krijgen in je energieverbruik. Ook zie je in de Homewizard app wat je zonnepanelen terugleveren aan het net. Belangrijk is om te beseffen dat je in eerste instantie alleen ziet wat je teruglevert. Je ziet dus niet de totale opbrengst van je zonnepanelen. Er zijn echter twee manieren om ook de opbrengst van je zonnepanelen inzichtelijk te maken in de Homewizard app.

Lees verder…

Motorola VM85 Connect review

Motorola VM85 Connect review

In deze review testen we de Motorola VM85 Connect, een babyfoon met zowel een beeldunit als een app. Het beste van twee werelden dus, want je bent niet langer afhankelijk van het eigen signaal van de babyfoon als je in de tuin zit of bij de buren bent. Niet langer dus de tuin set verplaatsen op zoek naar bereik, maar gewoon overschakelen naar de app op je smartphone. In deze Motorola VM85 Connect review testen we de babyfoon op bereik, kwaliteit van het beeldscherm, smartphone app en alle mogelijkheden die deze slimme babyfoon van Motorola te bieden heeft.

Lees verder…

SwitchBot Curtain review

SwitchBot Curtain review

In deze review testen we de SwitchBot Curtain. Met de Switchbot Curtain kun je je gordijnen eenvoudig automatiseren. Je hebt geen schroeven, moeren of enige technische kennis nodig om dit apparaat te installeren en de Switchbot Curtain is ook nog eens eenvoudig te bedienen via de app. Let wel op, want in eerste instantie is de Switchbot Curtain een apparaat Bluetooth verbinding. Je hebt een Switchbot Hub Mini nodig om de gordijnen op afstand te bedienen en met de touch-and-go functie kun je ze met één ruk openen of sluiten. In onze review van de Slide Pro waren we erg tevreden over deze slimme gordijnen, we zijn benieuwd of de SwitchBot Curtain een serieuze concurrent is.

Lees verder…

Slide of SwitchBot Curtain?

Slide slimme gordijnen

Bij de keuze voor slimme gordijnen kom je waarschijnlijk uit bij de keuze tussen het merk Slide of SwitchBot Curtain. Beide merken hebben zo hun voordelen en nadelen. Zo is de Slide echt een premium oplossing voor automatiseren van je gordijnen, maar daar hangt ook een dito prijskaartje aan. De SwitchBot Curtain is goedkoper, maar maakt veel geluid en oogt ook echt als een goedkope oplossing voor slimme gordijnen. Beide slimme gordijn systemen hebben we voor een langere periode uitgebreid getest en wij komen tot de conclusie dat Slide de prijs meer dan waard is en echt het beste systeem is voor het creëren van slimme gordijnen.

Lees verder…

Slide review

Slide review

Met Slide maak je je oude gordijnen slim. In deze review bespreken we de installatie en werking van de Slide Pro. Slide is een gordijnmotor die het mogelijk maakt om je ‘normale gordijnen’ met een app of via je stem te bedienen. Nooit meer opstaan voor het open of sluiten van je gordijnen, het klinkt ideaal, maar is het ook zo simpel als Slide beweert? We hebben Slide gemonteerd en gebruiken Slide een week om tot de conclusie te komen dat slimme gordijnen wel erg handig zijn in het perfectioneren van je smart home. Lees de volledige Slide review!

Lees verder…