Fibaro Black Friday

Fibaro Black Friday deals

Denk je aan domotica, dan kom je al snel bij het merk Fibaro uit. Met deze Fibaro Black Friday deals is het mogelijk om de slimme apparaten van Fibaro tegen de laagste prijs aan te schaffen. We zijn reeds op de hoogte gebracht door een aantal webshops welke Fibaro Black Friday aanbiedingen ze de komende dagen hebben.  We mogen de prijzen pas met jullie delen op het moment dat Black Friday van start gaat.

Beste Fibaro Black Friday deals 2024

Op 29 november of wanneer Black Friday begint tonen we hier de beste Black Friday aanbiedingen met Fibaro, we kunnen alvast melden dat de volgende Fibaro apparatuur met korting te koop is:

Bekijk de huidige Fibaro aanbiedingen bij

Vergelijk de prijzen van Fibaro tijdens Black Friday

Fibaro Home Center 3 & Fibaro Home Center Lite

Voor het aansturen van Fibaro producten via een app op je smartphone moet je een Hub hebben die op je Wifi netwerk is aangesloten. Deze Hub verzend via het Z-Wave protocol signalen naar de Fibaro apparatuur, Z-Wave apparaten geven dit signaal door aan andere Z-Wave apparaten, zodat het bereik veel verder kan reiken dan bij een Wifi netwerk. De Hub die je hiervoor het beste kan gebruiken is de  Home Center 3 of de Home Center Lite, maar ook Z-Wave hub’s van andere merken kan je gebruiken voor het aansturen van je Fibaro apparaten.

De Fibaro Home Center 3 is met een prijs van 539,- euro niet goedkoop in aanschaf. Daarom melden we hier de goedkoopste Fibaro Home Center 3 Black Friday deal.

Welke Fibaro apparaten zijn tijdens Black Friday in de aanbieding?

  • Home Center 3 – De centrale Hub die je nodig hebt om Z-Wave domotica mee aan te sturen.
  • Wall Plug – Slimme stekker die ook het energieverbruik kan meten.
  • Smoke Sensor – Een slimme rookmelder.
  • CO Sensor – Slimme koolmonoxide melder.
  • Dimmer – Maak je huidige wand- en plafondverlichting.
  • Motion Dimmer – Deze slimme bewegingsmelder kan naast beweging detecteren, ook temperatuur, lichtintensiteit en acceleratie meten.
  • Fibaro bewegingsmelder
  • Roller Shutter 3 – Voor het openen en sluiten van rolluiken en gordijnen.
  • Radiatorthermostaat – Slimme radiatorknop.
  • Fibaro Flood Sensor

Fibaro en Black Friday de afgelopen jaren

Fibaro is in een paar jaar tijd één van de populairdere Smart Home merken geworden. Niet gek dat het vorig jaar ook erg goed werd verkocht tijdens Black Friday. Onder andere de Fibaro Smoke Sensor, Fibaro Wall Plug, Fibaro Dimmer en Fibaro Motion Sensor werden met korting verkocht bij een aantal webshops. Soms ging het om korting op een specifiek product, maar ook konden klanten bij een aantal webshops profiteren van een korting op het volledige assortiment.

Wat is Fibaro?

Fibaro is één van de populairste domotica merken. Het is een all-in-one oplossing, want het merk heeft bijna overal wel een slimme oplossing voor. Met het Fibaro Home Center 3 kan je daarnaast ook andere Z-Wave apparaten aansturen, zodat je niet afhankelijk bent van één merk. Ook is het mogelijk om met een Z-Wave ondersteunende Hub van een ander merk Fibaro apparaten aan te sturen.

De Fibaro Wall Plug is één van de meest geavanceerde slimme stekkers en heeft een opvallend mooi design in vergelijking met andere lompe slimme stekkers.