Gardena Black Friday deals 2024 – Gardena aanbiedingen

Gardena Black Friday

Het merk Gardena staat garant voor kwalitatief tuingereedschap. Naast de welbekende tuinsproeiers, tuinslangen en heggenscharen, ontwikkelt Gardena ook veel slimme apparaten die je onder andere helpen bij het sproeien en grasmaaien in de tuin. De Gardena robotmaaiers en het slimme bewateringsysteem van Gardena zijn echter vrij duur om aan te schaffen. Daarom is het verstandig om met het aanschaffen van Gardena te wachten op de Gardena Black Friday deals bij verschillende webshops.

Vorig jaar hadden verschillende online webshops van bouwmarkten en webshops exclusieve hoge korting op Gardena. In sommige gevallen was de korting geldig voor het hele assortiment of was het een exclusieve Gardena Black Friday aanbieding.

Inmiddels zijn we door de meeste webshops op de hoogte gebracht over de Gardena Black Friday aanbiedingen van dit jaar. Wij mogen deze pas bekend maken op het moment dat Black Friday van start gaat. Kom dus terug op deze pagina tijdens het Black Friday weekend of volg ons op Facebook om als eerste op de hoogte te zijn van de beste Gardena aanbiedingen tijdens Black Friday 2024.

Beste Gardena Black Friday deals 2024

Hier vermelden we zodra Black Friday begint de beste deals van dit jaar. We kunnen al wel bekend maken dat er dit jaar hoge korting is op de Gardena Smart besproeiingscomputers en met de Gardena robotmaaiers, waaronder de Gardena Sileno City en Gardena Smart Sileno Life.

Op dit moment vind je Gardena aanbiedingen bij Bol.com, Tink & Coolblue

GARDENA Smart Sileno life 750 robotmaaier – voor gazons tot ca. 750 m²

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com
GARDENA Robotmaaier smart Sileno 2000+ – gazons tot +/- 1600 m²

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com
 • Gardena Smart Water Control (159,99 euro)
 • Gardena Smart Sileno City 500 Robotmaaier (Adviesprijs: 1349,- euro)
 • Vele robotmaaiers van Gardena bij Bol.com met korting
 • Gardena Smart Watering Set voor Heggen en Struiken
 • Gardena Sileno City 250 Robotmaaier

Gardena Smart Black Friday aanbiedingen

De Gardena Smart lijn bestaat uit slimme apparaten die je veel werk in de tuin uit handen nemen en ervoor zorgen dat je zelfs vanaf je vakantieadres het een en ander kan aansturen en controleren. Zo blijf je met het slimme sproeisysteem van Gardena middels een bodemsensor op de hoogte van de vochtigheid van de grond. Zo kan je op afstand bepalen of het nodig is om te sproeien. Met het meest geavanceerde Gardena slimme sproeisysteem kan je zelfs verschillende zones apart aansturen via de app.

Ook voor het grasmaaien hoef je voortaan niet meer de buurman om hulp te vragen. Met een Gardena Smart robotmaaier stel je een schema in via de app of stuur je de robotmaaier zelf aan vanaf iedere locatie. De robotmaaiers van Gardena hebben een laag geluidsniveau in vergelijking met de traditionele grasmaaier.

In de Smart serie is er verder nog een Gardena waterpomp die maar liefst 5000 liter water per uur kan verwerken met een druk van 5 bar. De Gardena Smart 5000/5E is zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken. Zo kan je je WC door laten spoelen met grondwater en je tuin sproeien. Het is mogelijk om twee twee waterslangen tegelijk aan te sluiten.

De Gardena Smart serie is een fantastische slimme oplossing voor het creëeren van een slimme tuin. Enige nadeel is de aanschafprijs. Een mooie korting op de Gardena Smart serie is dan ook welkom. De verwachting is dat tijdens Black Friday een mooie korting wordt gehanteerd op deze serie. Wanneer het aanbiedingenfestijn begonnen is geven we je op deze pagina een mooi overzicht van de laagste prijs op Gardena.

Van de volgende modellen verwachten we aanbiedingen tijdens Black Friday:

Gardena Smart Irrigation / besproeiingscomputers

 • Gardena Smart System Startset Sileno City 500 (1199,- euro) / Robotmaaier + Sproeisysteem set
 • Gardena Smart Besproeiingscomputer (Adviesprijs 199,- euro)
 • Gardena Smart Irrigation Control (Adviesprijs 208,95)
 • Gardena Smart Irrigation Control Set (Adviesprijs 294,- euro)
 • Gardena Smart Irrigation Control Sensor Set (Adviesprijs 415,- euro)
 • Gardena Smart Water Control Set (Adviesprijs 418,80 euro)
 • Gardena Smart Sensor Control Set (Adviesprijs 514,80 euro)

Gardena Smart robotmaaiers

 • Gardena Smart City Sileno 500 (Adviesprijs: 1009,- euro)
  Gazonoppervlak: Tot 500 m2 | Maaibreedte: 17 cm.
 • Gardena Smart Sileno Life 750 (Adviesprijs: 1079,- euro)
  Gazonoppervlak: Tot 750 m2 | Maaibreedte: 21 cm.
 • Gardena Smart Sileno Life 1000 (Adviesprijs: 1239,- euro)
  Gazonoppervlak: Tot 1000 m2 | Maaibreedte: 21 cm.
 • Gardena Smart Sileno Life 1250 (Adviesprijs: 1399,- euro)
  Gazonoppervlak: Tot 1250 m2 | Maaibreedte: 21 cm.
 • Gardena Smart Sileno+ 1600 (Adviesprijs: 1799,- euro)
  Gazonoppervlak: Tot 1600 m2 | Maaibreedte: 22 cm.

Gardena robotmaaier Black Friday korting

Gardena heeft verschillende robotmaaiers en smart robotmaaiers ontworpen. De Gardena robotmaaiers uit de Smart serie kunnen met een app bestuurd worden. De andere robotmaaiers werken op basis van een eenvoudig te programmeren schema. Na afloop van het programma gaat de robotmaaier terug naar het laadstation of de garage. Alle robotmaaiers van Gardena zijn voorzien van diefstalbeveiliging. We bespreken hier alleen de niet-slimme robotmaaiers van Gardena, de slimme robotmaaiers vind je onder het kopje Gardena Smart.

 • Gardena R38Li (Adviesprijs: 799,- euro)
  Gazonoppervlak: Tot 380 m2 | Maaibreedte: 17 cm.
 • Gardena R80Li (Adviesprijs: 1049,- euro)
  Gazonoppervlak: Tot 800 m2 | Maaibreedte: 17 cm.
 • Gardena Sileno City 500 (Adviesprijs: 1029,- euro)
  Gazonoppervlak: Tot 500 m2 | Maaibreedte: 17 cm.
 • Gardena Sileno Life 750 (Adviesprijs: 1009,- euro)
  Gazonoppervlak: Tot 750 m2 | Maaibreedte: 21 cm.
 • Gardena Sileno Life 1000 (Adviesprijs: 1169,- euro)
  Gazonoppervlak: Tot 1000 m2 | Maaibreedte: 21 cm.
 • Gardena Sileno Life 1250 (Adviesprijs: 1329,- euro)
  Gazonoppervlak: Tot 1250 m2 | Maaibreedte: 21 cm.
 • Gardena Sileno+ 1600 (Adviesprijs: 1559,- euro)
  Gazonoppervlak: Tot 1600 m2 | Maaibreedte: 22 cm.

Gardena tuingereedschap tijdens Black Friday

Naast sproeisystemen en grasmaaiers heeft Gardena ook een goede reputatie op het gebied van tuingereedschap. Bij veel bouwmarkten wordt er een korting gegeven op het hele assortiment tijdens Black Friday. Bij bijvoorbeeld Gamma en Praxis was dit 25 % korting op het eerste product. Veel webshops gingen mee in deze lage prijzen en pasten ook de prijzen van Gardena tuingereedschap aan. Een goed moment dus om een nieuwe heggenschaar, snoeischaar, buxusschaar of takkensnaar. Voor ieder klusje in de tuin heeft Gardena wel een oplossing.

Gardena sproeisysteem

Naast de slimme sproeisystemen heeft Gardena uiteraard ook een grote collectie normale sproeisystemen. Ook zonder app is het mogelijk deze te programmeren, zodat er ook bij afwezigheid gesproeid wordt. Met de Gardena Bodemvochtigheidssensor kan je het systeem ook laten sproeien op basis van de vochtigheid van de bodem. Met de Gardena Besproeiingscomputer Multicontrol Duo, Gardena Classic Besproeiingscomputer 4030 en Classic Besproeiingscomputer 6030 kan je meerdere zones voorzien van water. Je kan het zo geavanceerd of simpel maken als je zelf wilt. Ga je voor eenvoudig, dan is een simpele timer als de Gardena Watertimer aan te raden.

Tot slot heb je nog de keuze uit verschillende tuinspuiten en sproeiers van Gardena. Met Gardena Vakantiebewatering is het zelfs mogelijk om automatisch tot 36 planten gedoseerd van water te voorzien.

Gardena grasmaaiers

Voor wie zelf de controle over zijn tuin wil behouden is er natuurlijk ook de traditionele Gardena grasmaaier. Tijdens Black Friday vorig jaar waren onder meer de Gardena PowerMax 37 en de Gardena PowerMax 42 met een hoge korting te koop. Ook dit jaar is de verwachting dat er weer verschillende aanbiedingen zijn.

Wat is Black Friday?

Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika. Het is in Amerika ieder jaar op de vrijdag na Thanks Giving. Op deze dag zijn de meeste Amerikanen nog vrij en gaan ze inkopen doen voor de kerst. Winkels en webshops spelen hier op in door met hoge kortingen de klant hun winkel in te lokken. Sinds een paar jaar haken Nederlandse webshops in op deze trend. In Nederland begint Black Friday vaak al op woensdag en duurt tot de maandag (Cyber Monday). Nederlanders kopen in voor Sinterklaas en Kerst.

Gardena & Black Friday vorig jaar

Black Friday is voor veel webshops een mooi moment om de collectie van het afgelopen jaar nog even snel te verkopen om plaats te maken voor de nieuwe producten. Ook bij Gardena is dit het geval. Veel mensen zijn niet direct bezig met het aanschaffen van producten voor de tuin, vanwege de winter, maar toch is dit één van de beste momenten om je slag te slaan. Webshops maken ruimte in hun magazijn en grote producten als grasmaaiers worden dan ook graag nog even snel verkocht, zodat er ruimte kan worden gemaakt voor de nieuwe Gardena grasmaaiers. Ook de robotmaaiers worden met enige regelmaat vervangen voor een verbeterd model. Een mooi moment dus om met een Gardena Black Friday aanbieding deze producten goedkoop aan te schaffen. Vorig jaar liepen de kortingen op tot 25 % bij webshops als Bol.com, Coolblue, Gamma en Praxis.

Adviesprijs: 62,99 euro

Adviesprijs: 43,49 euro

Adviesprijs: 705,- euro