Google Nest Doorbell Black Friday deals

Benieuwd naar alle Google Nest Doorbell Black Friday deals van 2023? Op deze pagina hebben we alle deals overzichtelijk op een rijtje gezet, zowel met de nieuwe Google Nest Doorbell, maar ook met de Google Nest Hello die na dit jaar verdwijnt, maar op dit moment met hoge korting wordt aangeboden. Waarom de prijzen van Google Nest Doorbell vergelijken op Slimme-woning.nl? Wij hebben uiteraard onze algoritmes om de prijzen iedere minuut te checken bij alle webshops, maar checken daarnaast ook handmatig de prijzen van verschillende voordeelbundels die niet door webshops aan de vergelijkingssites worden doorgegeven.

Vorig jaar had webshop Tink bijvoorbeeld de beste prijzen met Google Nest, maar kwam deze webshop bij vrijwel geen één webshop terug. Omdat wij alles ook handmatig checken heb jij altijd de beste Google Nest Doorbell Black Friday deal. Daarom vind je ook de beste voordeelbundel deals hier wel en op andere websites niet.

De beste Google Nest Doorbell Black Friday Deals

De Google Nest Doorbell is de nieuwste videodeurbel van Google Nest. De Google Nest Doorbell werkt op batterij, maar is ook bedraad aan te sluiten. De Nest Doorbell zie je precies wie er voor de deur staat en kan je ook met deze persoon praten via je de Google Home app. Je krijgt een melding als iemand op de deurbel drukt, maar ook als deze beweging detecteert. Afhankelijk van of je een gratis abonnement hebt of een betaald abonnement, kan je de videogeschiedenis van 3 uur of maar liefst 60 dagen inzien. Dit zijn de beste Google Nest Doorbell Black Friday deals van dit jaar.

De Beste Google Nest Hello Videodeurbel Black Friday deals

De Google Nest Hello videodeurbel is de oude videodeurbel van Google’s Nest. Omdat het hier om een ouder model gaat, dat zeker niet minder is dan de nieuwe Google Nest Doorbell (batterij), verwachten we hoge korting dit jaar tijdens Black Friday op de Google Nest Hello Videodeurbel.

Google Nest Hello videodeurbel + Google Nest Mini

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com

Google Nest Doorbell of Google Nest Hello Videodeurbel?

De Google Nest Doorbell is het nieuwste model videodeurbellen van Google Nest. Toch is deze niet te vergelijken met de Google Nest Hello. Ondanks dat de Google Nest Doorbell nieuwer is, raden wij toch de Google Nest Hello aan, omdat deze sneller is en gebruiksvriendelijker.

Google Nest Doorbell & Black Friday vorig jaar

Ieder jaar zijn de videodeurbellen van Google Nest met hoge korting te koop tijdens Black Friday. Het is dan ook niet voor niks dat de slimme deurbellen de best verkochte producten van Nest zijn tijdens Black Friday. Vorig jaar begon Black Friday al in het weekend voorafgaand aan Black Friday, dus zorg dat je ook dit jaar van tevoren regelmatig checkt of er al acties en aanbiedingen zijn.

Adviesprijs: 279,- euro