Google Nest Protect Black Friday deals

Benieuwd naar alle Google Nest Protect Black Friday deals van 2024? Op deze pagina hebben we alle deals overzichtelijk op een rijtje gezet met de Nest Protect. Waarom de prijzen van Google Nest Protect vergelijken op Slimme-woning.nl? Wij hebben uiteraard onze algoritmes om de prijzen iedere minuut te checken bij alle webshops, maar checken daarnaast ook handmatig de prijzen van verschillende voordeelbundels die niet door webshops aan de vergelijkingssites worden doorgegeven.

Vorig jaar had webshop Tink bijvoorbeeld de beste prijzen met Google Nest, maar kwam deze webshop bij vrijwel geen één vergelijkingssite terug. Omdat wij alles ook handmatig checken heb jij altijd de beste Google Nest Protect Black Friday deal. Daarom vind je ook de beste voordeelbundel deals hier wel en op andere websites niet.

Wat is de Nest Protect?

De Nest Protect is een slimme rook- en koolmonoxidemelder.

Op Batterij | Op Netstroom

Beste Google Nest Protect V2 Batterij Black Friday deals

Let op: Deze Nest Protect werkt met een batterij

Beste Google Nest Protect V2 Netstroom Black Friday deals

Let op: Deze Nest Protect werkt op netstroom

Nest Protect V2 Batterij of Nest Protect V2 Netstroom?

Bij het kopen van Google Nest Protect V2 moet je rekening houden met twee verschillende producten, Nest Protect V2 Batterij en Nest Protect V2 Netstroom. De batterij variant werkt op basis van een batterij, de netstroom variant moet je bedraad aansluiten. Kijk dus van tevoren goed of je bedrading hebt naar je huidige rookmelders of dat je deze naar het punt kan aanleggen voordat je de rookmelders op netstroom koopt.

Is de Nest Protect V2 Batterij minder goed? Nee, je zal eens in de zoveel tijd de batterij moeten vervangen, maar verder werkt deze even goed als de Nest Protect op Netstroom. In de praktijk gaan de batterijen meerdere jaren mee alvorens je ze moet vervangen, uiteraard afhankelijk van gebruik en helderheid van de verlichting die je kiest.

Google Nest Protect Black Friday deals

Nest Protect & Black Friday vorig jaar

De Google Nest Protect V2 is één van de populairdere rook- en koolmonoxidemelders. Er waren vorig jaar veel webshops met scherpe Nest Protect Black Friday deals, met name als je er meerdere tegelijk kocht was je veel goedkoper uit. De bundelkorting was erg hoog op Nest Protect tijdens Black Friday.