Google Nest Thermostat Black Friday deals

Benieuwd naar alle Google Nest Thermostat Black Friday deals van 2024? Op deze pagina hebben we alle deals overzichtelijk op een rijtje gezet met de Google Nest Thermostaat. Waarom de prijzen van Google Nest Thermostat vergelijken op Slimme-woning.nl? Wij hebben uiteraard onze algoritmes om de prijzen iedere minuut te checken bij alle webshops, maar checken daarnaast ook handmatig de prijzen van verschillende voordeelbundels die niet door webshops aan de vergelijkingssites worden doorgegeven.

Vorig jaar had webshop Tink bijvoorbeeld de beste prijzen met Google Nest, maar kwam deze webshop bij vrijwel geen één vergelijkingssite terug naar voren in de resultaten. Omdat wij alles ook handmatig checken heb jij altijd de beste Google Nest Thermostat Black Friday deal. Daarom vind je de beste voordeelbundel deals wel op deze website, maar niet op andere sites. Scoor jij dus toch nog even die gratis Nest Mini bij de Nest Thermostat of een Nest Doorbell met korting.

Beste Nest Thermostat Black Friday deals

Google Nest Learning Thermostat Voordeelbundels

Je kan de Google Nest Learning Thermostat V3 Premium ook vaak met bundelkorting kopen. Je krijgt er dan een ander Google Nest product met korting bij. Dit zijn op dit moment de beste Nest Learning Thermostat Black Friday voordeelbundels:

Wat kan je met de Google Nest Thermostat?

De Google Nest Thermostat is een slimme thermostaat die geschikt is voor alle CV-ketels. Via een app op je smartphone of tablet kan je de temperatuur bepalen en een weekschema instellen. Ben je op vakantie, dan kan je vanaf je vakantie adres de temperatuur bepalen. De Nest Thermostat kan OpenTherm-technologie gebruiken om je CV-ketel nog slimmer aan te sturen en nog meer energie te besparen. De slimme thermostaat leert de favoriete temperaturen in je huis te herkennen door je gebruik. Op basis daarvan kan hij zelf een schema voor je maken. Ook kan je op basis van geo-fencing bepalen of de thermostaat aan of uit gaat, de verwarming gaat dan automatisch uit als je van huis gaat. Ook kan je met de Nest Thermostat het warm water aansturen.

Wist je dat de Google Nest Thermostat ook erg goed samenwerkt met de Google Nest Protect? Constateert de Nest Protect dat er koolmonoxidegas wordt gelekt, dan kan hij de CV-ketel via de Nest Thermostat uitschakelen.

Nest Therrmostat Black Friday

Google Nest Thermostat & Black Friday vorig jaar

Met de stijgende gasprijzen zijn slimme thermostaten op dit moment niet aan te slepen. Helaas zijn slimme thermostaten aan de dure kant, dus een aanbieding is welkom. Afgelopen jaren waren er hoge kortingen op de verschillende Nest thermostaten. Ook de aanbiedingen met een Nest Thermostat bundelkorting bijvoorbeeld in combinatie met een Google Nest Mini of een Google Nest Protect waren populair.

BLACK FRIDAY DEAL!

Adviesprijs: 249,- euro