Homewizard Black Friday deals

Wil jij ook direct je energieverbruik in kunnen zien? Met de Homewizard P1 meter krijg je direct inzicht in je stroomverbruik, teruglevering en gasverbruik. Met een extra slimme meter in het stopcontact kan je ook per apparaat het verbruik bijhouden en hierop inspelen, door deze op bepaalde momenten uit te zetten of te vervangen. Met het actuele gasverbruik overzicht zie je hoeveel gas je daadwerkelijk verbruikt tijdens het douchen en wie er in het gezin het meest verbruikt tijdens het douchen. De installatie is simpel en alle slimme energiemeters hebben een P1 poort waarop je de Homewizard P1 meter kan aansluiten.

Extra leuk dus als er tijdens Black Friday wat korting wordt gegeven op de Homewizard. We controleren iedere dag of er Homewizard Black Friday deals zijn en houden je via deze pagina op de hoogte.

Beste Homewizard Black Friday deals

Op dit moment krijg je de hoogste korting als je één van de twee voordeelbundels besteld bij Homewizard. Zo is het Meetpakket met P1 meter, Energy socket en Watermeter te koop voor 99,95 euro i.p.v. 113,85 euro. Ben je op zoek naar meerdere Energy Sockets van Homewizard, dan is er een voordeelbundel van 89,95 euro i.p.v. 101,85 euro voor drie slimme stekkers. Oftewel minder dan 30,- euro per slimme stekker. Sla je slag op Homewizard tijdens Black Friday.

Voordeelbundel

Adviesprijs: 101,85 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€72,95)

Adviesprijs: 29,95 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€29,95)

Adviesprijs: 49,95 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€49,95)

Adviesprijs: 33,95 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€27,95)

Adviesprijs: 59,95 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€59,95)

Adviesprijs: 27,95 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€27,95)

Adviesprijs: 129,95 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€129,95)

Homewizard & Black Friday vorig jaar

De Homewizard P1 meter was vorig jaar niet goedkoper dan anders. Deze P1 meter is dan ook al veel goedkoper dan andere P1 meters en daarom al zeer scherp geprijsd. Je kreeg wel veel korting door een voordeelbundel van de Homewizard EnergySocket aan te schaffen of het Meetpakket Energieverbruik waar de P1 meter ook inzit.

Homewizard Cyber Monday

Tijdens Cyber Monday zijn er dezelfde prijzen als tijdens Black Friday op Homewizard. Het heeft dus geen zin om langer te wachten met je bestelling. Homewizard aanbiedingen zijn er enkel in de vorm van voordeelbundels en deze zijn het gehele jaar verkrijgbaar.