Homewizard Black Friday deals

Wil jij ook direct je energieverbruik in kunnen zien? Met de Homewizard P1 meter krijg je direct inzicht in je stroomverbruik, teruglevering en gasverbruik. Met een extra slimme meter in het stopcontact kan je ook per apparaat het verbruik bijhouden en hierop inspelen, door deze op bepaalde momenten uit te zetten of te vervangen. Met het actuele gasverbruik overzicht zie je hoeveel gas je daadwerkelijk verbruikt tijdens het douchen en wie er in het gezin het meest verbruikt tijdens het douchen. De installatie is simpel en alle slimme energiemeters hebben een P1 poort waarop je de Homewizard P1 meter kan aansluiten.

Extra leuk dus als er tijdens Black Friday wat korting wordt gegeven op de Homewizard. We controleren iedere dag of er Homewizard Black Friday deals zijn en houden je via deze pagina op de hoogte.

Beste Homewizard Black Friday deals

Bij HomeWizard kreeg je vorig jaar tijdens Black Friday 5,- euro kassakorting op elke bestelling. Daarnaast waren er twee Black Friday combideals waarbij je extra korting kreeg als je een voordeelbundel bestelde.

Je kreeg de hoogste korting als je één van de drie voordeelbundels bestelde bij Homewizard. De goedkoopste voordeelbundel was de P1 Meter + Energy Socket bundel voor 49,96 i.p.v. 63,90 euro. Zo was het Meetpakket met P1 meter, Energy socket en Watermeter te koop voor 99,95 euro i.p.v. 113,85 euro. Was je op zoek naar meerdere Energy Sockets van Homewizard, dan was er een voordeelbundel van 72,95 euro i.p.v. 89,95 euro voor drie slimme stekkers.

HomeWizard P1 meter & Energy Socket aanbieding
Voordeelbundel

Adviesprijs: 63,90 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€49,95)
HomeWizard Meetpakket
Voordeelbundel

Adviesprijs: 113,85 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€94,95)
HomeWizard Energy Socket Voordeelbundel
Voordeelbundel

Adviesprijs: 89,95 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€72,95)
Homewizard P1 Meter

Adviesprijs: 29,95 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€29,95)
bol.com (€39,99)
Homewizard Watermeter

Adviesprijs: 49,95 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€49,95)
Homewizard Wi-Fi Energy Socket
Aanbieding!

Adviesprijs: 33,95 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€27,95)
amazon.nl (€38,99)
Homewizard Wi-Fi kWh meter 1-fase MID

Adviesprijs: 59,95 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€59,95)
Wi-Fi kWh meter 3-fase MID

Adviesprijs: 129,95 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€129,95)
Homewizard Actieve P1 Splitter

Adviesprijs: 27,95 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€27,95)

Hoe werkte de Black Friday deal van HomeWizard?

Vorig jaar had HomeWizard een officiële Black Friday deal. Je kreeg namelijk vijf euro kassakorting bovenop de toch al aantrekkelijk geprijsde producten en voordeelbundels. De vijf euro korting werd automatisch toegevoegd in je winkelmandje bij het afrekenen en kwam bovenop de prijs die je in de webshop ziet staan.

Homewizard & Black Friday vorig jaar

De Homewizard P1 meter was vorig jaar niet goedkoper dan anders. Deze P1 meter is dan ook al veel goedkoper dan andere P1 meters en daarom al zeer scherp geprijsd. Je kreeg wel veel korting door een voordeelbundel van de Homewizard Energy Socket aan te schaffen of het Meetpakket Energieverbruik waar de P1 meter ook inzit.

HomeWizard ergens anders goedkoper tijdens Black Friday?

HomeWizard verkoopt haar slimme meters zelf alleen in de eigen webshop. Helaas zien we veel externe verkopers op Bol.com die ook producten van HomeWizard verkopen, maar tegen erg hoge prijzen. Deze producten worden aangeschaft in de webshop van HomeWizard en met twintig procent bovenop de prijs verkocht. Je zal dus buiten de webshop van HomeWizard geen goedkopere prijzen vinden.

Homewizard Cyber Monday

Tijdens Cyber Monday zijn er dezelfde prijzen als tijdens Black Friday op Homewizard. Het heeft dus geen zin om langer te wachten met je bestelling. Homewizard aanbiedingen zijn er enkel in de vorm van voordeelbundels en deze zijn het gehele jaar verkrijgbaar.