Homey Black Friday 2023

Homey Black Friday

Homey is hét merk als het om het verbinden van apparaten in een smart home gaat. Heb jij ook zo’n hekel aan het openen van verschillende apps voor je verlichting, muziek, slimme keukenapparatuur en thermostaat? Met de Homey app kan je al je slimme apparaten bedienen vanuit één app en door het maken van Flows laat je de slimme apparaten in huis samenwerken. De Homey Bridge en Homey Pro heb je nodig om Homey optimaal te laten werken. Het is een flinke investering, maar we raden de Homey Pro aan om optimaal gebruik te maken van Homey zonder maandelijkse abonnementskosten.

Beste Homey Black Friday deals

Zodra Black Friday van start is communiceren we op deze pagina de beste Homey Black Friday aanbiedingen van 2023.

  • Homey Bridge (Adviesprijs 69,- euro)
  • Homey Pro (Adviesprijs: 399,- euro)

Wat is Homey?

Homey van het merk Athom is een kleine bol die je ergens in huis kan neerzetten. In deze kleine bol zit eigenlijk een klein computertje dat het mogelijk maakt om vanuit de Homey app verschillende apparaten aan te sturen. De Homey werkt onder meer via Wifi, maar kan ook via het Z-wave en ZigBee protocol gegevens versturen. Op die manier is het mogelijk voor de Homey om apparaten als Sonos, Nest, Ring, Somfy, Philips Hue, Samsung QLED TV, Slimme wasmachines van Bosch en KlikAanKlikUit apparaten vanuit één app te bedienen. Ook is het mogelijk om allerlei regels in te stellen, zodat apparaten met elkaar samenwerken. Bijvoorbeeld bij binnenkomst, dat geregistreerd wordt door een magneet bij de deur, de muziek op Sonos en Philips Hue verlichting aan.

Homey of Homey Pro

Je hebt de keuze uit de Homey Bridge en de Homey Pro. Uiteraard is de Homey Pro beter. Maar waarin verschillen beide Homey’s?

Homey Bridge: Abonnement nodig bij 5 apparaten of meer | Zigbee, Z-wave Plus, 433Mhz, Bluetooth, infrarood, WiFi 2.4Ghz
Homey Pro: ARMv8 quadcore processor | 2 GB LPDDR4-RAM geheugen | 8 GB Opslag | wifi, bluetooth, 433 MHz, Zigbee, Z-Wave, infrarood, Matter en later nog Thread

De Homey Pro is dus iets sneller, heeft meer geheugen, zodat je er meer apps op kan installeren. De hoeveelheid apps bepaald hoeveel apparaten je met elkaar kan communiceren. In de meeste woningen heb je aan de normale Homey wel voldoende. Heb je te maken met veel verschillende merken dan kom je uit bij de Homey Pro.

Homey & Black Friday vorig jaar

Vorig jaar was er bij een aantal webshops een korting van ongeveer 10 tot 20 euro op Homey. De adviesprijs wordt erg strikt gehanteerd door de webshops en het komt dan ook zelden voor dat een webshop een goede Homey aanbieding heeft. Toch verwachten we dat nu Homey weer een jaartje verder is dat zij zich dit jaar ook met Black Friday gaan bemoeien, het zou ons dus niks verbazen als er dit jaar een scherpe Homey Black Friday deal aan zit te komen.

De Homey Pro is sinds de introductie nog niet vaak in de aanbieding geweest, ook kampt het bedrijf met leveringsproblemen vanwege het wereldwijde chiptekort. Het is dus even afwachten of er Homey Pro Black Friday deals zijn dit jaar. We houden jullie via deze pagina de hele week op de hoogte.

Wat is Black Friday?

Tijdens Black Friday komen webshops met spectaculaire aanbiedingen op allerlei producten. Deze uit de Verenigde Staten overgekomen traditie is dan ook een garantie voor veel Smart Home aanbiedingen. Voor webshops is het een mooie periode om plaats te maken voor nieuwe producten in het magazijn en de oude producten met een hoge korting nog proberen te verkopen. Daarnaast wordt het door veel merken gebruikt om een product versneld te introduceren, denk bijvoorbeeld vorig jaar aan de Google Home Black Friday deals waarbij de Google Home Mini en Google Home Speaker voor de helft van de prijs werden verkocht en behoorden tot de best verkochte producten van Black Friday.