Honeywell Black Friday

Honeywell Black Friday

Wie kent het merk Honeywell niet? In vrijwel ieder appartement en huis wordt standaard gekozen voor de ronde Honeywell Round thermostaat, waardoor je op enig moment in je leven waarschijnlijk weleens in aanraking bent geweest met een product van Honeywell. Tegenwoordig maakt Honeywell ook veel slimme apparaten, waaronder slimme thermostaten, slimme camera’s en slimme deurbellen. Met name de Honeywell Lyric T6 Slimme thermostaat, Honeywell Round Connected en Honeywell Evohome zijn populaire en goede slimme thermostaten.

Beste Honeywell Black Friday deals 2024

Wij zijn reeds op de hoogte gebracht door de meeste webshops over welke aanbiedingen ze met Honeywell hebben tijdens Black Friday. We mogen deze aanbiedingen pas aan jullie bekend maken als Black Friday van start is gegaan. Dit jaar staat de officiële start gepland op 29 november 2024, maar we hebben vorig jaar gezien dat veel webshops al een paar dagen eerder met Black Friday beginnen.

Honeywell Evohome | Honeywell Lyric | Honeywell Round thermostaat | Honeywell Alarmsysteem & beveiliging

Deze webshops hebben aanbiedingen met de Honeywell Slimme thermostaten

Honeywell Evohome Black Friday acties

Met de Honeywell Evohome heeft het merk Honeywell een van de weinige oplossingen op dit moment voor het regelen van de verwarming in meerdere zones apart. Honeywell EvoHome is compatibel met IFTTT, Google Home en Amazon Alexa, zodat je het prima kan laten samenwerken met je andere slimme apparaten. Naast de Honeywell Evohome Multizone, die als thermostaat fungeert, heb je de mogelijkheid om het systeem uit te breiden met slimme radiatorkranen. Evohome is uit te breiden tot maar liefst 12 radiatorkranen. Zo kan je in iedere kamer apart de gewenste warmte regelen. Voor de aanschaf is de Honeywell Evohome Multizone vrij prijzig. Een goede Honeywell Evohome Black Friday aanbieding is dan ook gewenst en lijkt er dit jaar ook te komen.

Vorig jaar was het Honeywell Evohome Multizone Radiatorpakket erg populair en snel uitverkocht.

  • Honeywell Evohome THR99C3110 (Adviesprijs: 289,99 euro)
  • Honeywell Evohome Multizone starter pakket (Adviesprijs: 384,- euro)
  • Honeywell Evohome Multizone Aan/Uit slimme thermostaat (Adviesprijs: 299,- euro)
  • Honeywell Evohome Multizone + 4 Radiatorknoppen
  • Honeywell Evohome Multizone Radiatorpakket 4x HR92 OpenTherm
  • Honeywell Evohome Multizone Radiatorpakket 4x HR92 On/Off
  • Honeywell EvoHome Radiatorthermostaat

Honeywell Lyric T6 aanbiedingen tijdens Black Friday

De Honeywell Lyric T6 en Honeywell Lyric T6R zijn erg geschikt als thermostaat voor één zone. In principe zijn beide thermostaten hetzelfde, het verschil zit in de installatie. Deze is bij de Honeywell Lyric T6 bedraad en hang je op de plaats van je huidige thermostaat met de aanwezige bekabeling van je oude thermostaat. De T6R is volledig draadloos en kan je overal in de woonkamer plaatsen. Beide slimme thermostaten kan je via een app op je smartphone bedienen via het wifi netwerk en je mobiele netwerk.

Tijdens Black Friday was er vorig jaar een strijd tussen alle slimme thermostaatmerken over wie de beste Black Friday deal had. Naast de Google Nest Learning Thermostat, Tado en Nefit was ook de Honeywell Lyric T6 Black Friday deal één van de best verkochte thermostaten tijdens Black Friday vorig jaar. Ook dit jaar is de verwachting dat er naar de Honeywell Evohome ook verschillende aanbiedingen zijn met de Honeywell Lyric T6 en Lyric T6R.

Honeywell Lyric T6R

Adviesprijs: 249,- euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com (€209,00)
amazon.nl (€209,00)
Honeywell Lyric T6 – Wit

Adviesprijs: 199,- euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com (€183,00)
Honeywell Lyric T6 – Zwart

Adviesprijs: 199,- euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com (€169,00)
amazon.nl (€199,99)

Honeywell Round Connected

Hoeft het er van jou niet allemaal zo fancy uit te zien en wil je een zo simpel mogelijke installatie? Kies dan voor de Honeywell Round Connected. Deze slimme thermostaat kan je eenvoudig monteren op de grondplaat van je oude Honeywell Round thermostaat en werkt ook op eenzelfde manier als deze thermostaat. Daarnaast bedien je de Honeywell Round Connected via de Honeywell app vanaf de bank of buitenshuis. In de app kan je een verwarmingsschema opstellen zodat je altijd in een warm huis wakker wordt. De Honeywell Round Connect is niet zelflerend en werkt ook niet met geofencing. Toch kan je in combinatie met IFTTT en andere platformen dit alsnog voor elkaar krijgen.

Honeywell alarmsysteem en Honeywell IP camera Black Friday

Ook voor het slim beveiligen van je huis is Honeywell een goede keuze. Het merk heeft met het Honeywell Evohome Basic alarmsysteem een betaalbaar basis alarmsysteem met een bewegingsdetector die via een app meldt als er verdachte bewegingen worden geconstateerd. Het systeem is uit te breiden met bewegingssensoren, raam- en deur sensoren, sirenes en tags om je aanwezigheid kenbaar te maken aan het systeem.

Met de Honeywell Lyric C2 Wifi beveiligingscamera kan je ook meteen zien wat er gebeurt in je huis.

Haal een Honeywell Evohome rookdetector of koolmonoxide detector in huis en je kan rustig slapen, omdat je wordt gewaarschuwd als er brand of een koolmonoxide lek is.

Tijdens Black Friday verwachten we ook verschillende aanbiedingen met deze Honeywell producten.

Bij Bol.com is Honeywell beveiliging tegen de beste prijs te koop

Honeywell en Black Friday voorgaande jaren

Honeywell en Black Friday zijn een goede combinatie zo bleek vorig jaar. De prijzen van verschillende Honeywell thermostaten, waaronder de Honeywell Evohome Multizone en Honewell T6, gingen omlaag tijdens Black Friday. Groot succes waren ook de pakketten, zoals de Honeywell Evohome Multizone Radiatorpakket 4x HR92, waarmee je met een flinke korting in één keer een volledig Honeywell pakket in huis haalde. Bij een aantal webshops waren de thermostaten al snel uitverkocht. Ook dit jaar is de verwachting dat de thermostaten met een mooie korting worden verkocht tijdens Black Friday. Wil je niks missen? Volg ons op Facebook en ben als eerste op de hoogte.

Plaats een reactie