iRobot Roomba Black Friday

iRobot Roomba Black Friday

Met een iRobot Roomba hoef je niet meer zelf te stofzuigen. De meeste uitgebreide robotstofzuigers zijn wel wat duurder, dus een mooie iRobot Roomba Black Friday deal is dan mooi meegenomen. Dit jaar verwachten we een aantal mooie iRobot Black Friday aanbiedingen waarbij onder meer de iRobot Roomba i8, iRobot Roomba Combo J9+, iRobot Roomba J7+ en iRobot Roomba J5+. Kijk deze  week regelmatig op deze pagina voor de beste iRobot Roomba Black Friday deals. Met deze handige robotstofzuiger in huis is je woning op ieder moment van de week schoon.

Beste iRobot Roomba Black Friday aanbiedingen 2023

Neem een kijkje bij de iRobot Black Friday deals van deze webshops:

Dit zijn de populairste iRobot Roomba Black Friday deals van 2023

i-Serie | J-Serie | S-Serie

iRobot Roomba i-Serie

iRobot Roomba j7 Serie

iRobot Roomba S9 Black Friday deals

iRobot Roomba s9+ – Robotstofzuiger

iRobot Roomba s9+ – Robotstofzuiger

Adviesprijs: 1499,- euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

amazon.nl (€785,99)
bol.com (€949,00)

Wat heb je aan een iRobot Roomba?

De iRobot Roomba robotstofzuiger neemt je deze vervelende huishoudelijke taak uit handen. Het enige wat je om de zoveel tijd moet doen is het stofbakje te legen. De iRobot Roomba kan je volledige huis in kaart brengen, zodat deze overal komt. Bij de meer geavanceerde robotstofzuigers van iRobot kan je via de app een schema instellen of de robotstofzuiger op afstand een bepaalde zone laten stofzuigen.

De verschillende iRobot Roomba robotstofzuigers

iRobot Roomba s9+ & iRobot Roomba s9

De Roomba s9+ is de slimste en meest krachtige robotstofzuigers van iRobot tot nu toe. Deze robotzuiger is voorzien van de laatste technologieën en voorzien van een gloednieuw ontwerp dat alle moeilijke plekjes kan bereiken. De iRobot Roomba S9+ brengt het huis in kaart, zodat deze langs alle plekken in huis komt. Erg fijn is dat deze robotzuiger automatisch zijn eigen opvangbak leegt bij het laadstation, zodat de capaciteit veel groter is dan de meeste robotstofzuigers.

Vind je het zelf legen van de afvalbak niet belangrijk, kies dan voor de goedkopere iRobot Roomba S9.

Met een adviesprijs van 1499,99 euro is de iRobot Roomba 9+ niet goedkoop. Houdt deze pagina dus in de gaten, want zodra er een Roomba s9+ Black Friday deal is dan lees je dat hier als eerst.

iRobot Roomba i7 en Roomba i7+

De iRobot Roomba i7 heeft een zeer hoge zuigkracht. Je kan de robotzuiger aansturen via de app, maar de Roomba i7 werkt ook via Google Assistant en Amazon Alexa. De Roomba i7 is voorzien van lasers die er voor zorgen dat de stofzuiger een systematische schoonmaakroute aflegt en niks mist.

De Roomba i7+ is dezelfde robotzuiger als de Roomba i7. Het verschil zit hem in het laadstation waar de Roomba i7+ zichzelf kan legen in de stofzuigerzak van het laadstation. Een veelgehoorde klacht bij de Roomba stofzuigers is dat je ze regelmatig moet legen. Dat is met dit laadstation verleden tijd. Je zal uiteraard wel eens in de zoveel tijd de stofzuigerzak van het laadstation moeten vervangen.

Met een adviesprijs van 899,- euro voor de iRobot Roomba i7 en 1199,- euro voor de iRobot s7+ is ook deze iRobot Roomba niet goedkoop. Houdt deze pagina dus in de gaten, want zodra er een Roomba s7 Black Friday deal is dan lees je dat hier als eerst.

iRobot Roomba Combo j9+

Één van de nieuwe robotstofzuigers is de iRobot Roomba j9+. De Roomba j9+ is het topmodel op het gebied van robotstofzuigers op dit moment. Met een hoge zuigkracht zuigt deze robotstofzuiger de hele vloer en ook op tapijt komt hij als winnaar uit de strijd. De robot heeft daarnaast een ingebouwde dweilfunctie voor het dweilen van je vloer. In het laadstation leegt de iRobot Roomba Combo j9+ zijn stofbak en vult hij ook het waterreservoir weer aan, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

iRobot Roomba i8

De iRobot Roomba i8 is één van de nieuwe robotstofzuigers van iRobot Roomba. Deze robotstofzuiger met dweilfunctie is verkrijgbaar met een automatisch leegstation, zodat je er geen omkijken naar hebt. Tussentijds opladen? Geen probleem voor de Irobot Roomba i8+, hij rijdt terug naar de plek waar hij gebleven was. Dankzij een schematische schoonmaakroute wordt de hele kamer gestofzuigd en gedweild.

iRobot Roomba J7

De nieuwste Roomba uit de J serie is de iRobot Roomba J7. Ook deze Roomba is erg geavanceerd met onder meer een handige app voor de besturing. De iRobot J7 detecteert uitwerpselen van dieren, waarna deze daaromheen zal rijden. Met de iRobot Genius 3.0 technologie herkent deze Roomba meubels en leert hij uit zichzelf hoe hij het snelst en slimst door het huis navigeert. Als de J7 een obstakel tegenkomt dan maakt hij hier een foto van en kan jij bepalen of hij dit obstakel moet vermijden of niet. Geofencing en schoonmaakschema’s zijn ook mogelijk met de iRobot J7 serie. Met de iRobot J7+ heb je er ook nog een leegstation bij, zodat je de stofbak pas na vele keren stofzuigen hoeft te legen.

Roomba & Black Friday vorig jaar?

De iRobot Roomba is een vrij dure aanschaf in vergelijking met een normale stofzuiger. Het neemt je wel veel werk uit handen iedere week, dus je verdient het dan ook erg snel terug. Toch bleek vorig jaar wel dat veel mensen tot Black Friday wachten met het aanschaffen van een iRobot Roomba. Verwacht niet dat de iRobot Roomba met 50 korting zal worden aangeboden tijdens Black Friday, maar vorig jaar waren er zeker wel leuke aanbiedingen met tussen de 5 en 20 % korting. De iRobot Roomba was de best verkochte robotstofzuiger tijdens Black Friday vorig jaar en was bij een aantal webshops al snel uitverkocht. Ook dit jaar is de verwachting dat er weer veel iRobot Roomba Black Friday acties zijn. Met name de iRobot Roomba j9+, iRobot Roomba i8+ en iRobot Roomba J7+ verwachten wij een mooie korting.

Over koopjesfestijn Black Friday

Black Friday is sinds een aantal jaar een vaste koopjesweek in Nederland geworden. Een week inderdaad, want de webshops beginnen vaak al op dinsdag met de eerste aanbiedingen. Oorspronkelijk was het koopjesfestijn enkel bekend in Amerika, daar doen Amerikanen traditioneel de kerstinkopen op de vrijdag na Thanksgiving. In Nederland nemen we het niet zo nauw met de datum van Black Friday en proberen webshops elkaar de loef af te steken door eerder te beginnen.

Adviesprijs: 799,- euro