iRobot Roomba Black Friday 2023

iRobot Roomba Black Friday

Met een iRobot Roomba hoef je niet meer zelf te stofzuigen. De meeste uitgebreide robotstofzuigers zijn wel wat duurder, dus een mooie iRobot Roomba Black Friday deal is dan mooi meegenomen. Dit jaar verwachten we een aantal mooie iRobot Black Friday aanbiedingen waarbij onder meer de iRobot Roomba i7, iRobot Roomba 698, iRobot Roomba 976 en iRobot Roomba S9. Kijk deze  week regelmatig op deze pagina voor de beste iRobot Roomba Black Friday deals. Met deze handige robotstofzuiger in huis is je woning op ieder moment van de week schoon.

Beste iRobot Roomba Black Friday aanbiedingen 2023

Neem een kijkje bij de iRobot aanbiedingen van deze webshops:

Dit zijn de populairste iRobot Roomba Black Friday deals van 2023:

Black Friday deal

Robotstofzuiger met dweilfunctie
Adviesprijs: 349,99 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

amazon.nl (€278,02)

Op dit moment het goedkoopste bij:

amazon.nl (€346,87)
bol.com (€599,99)

iRobot Roomba i-Serie

Black Friday deal

Adviesprijs: 350,- euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

amazon.nl (€282,99)
bol.com (€362,29)
Black Friday deal

Adviesprijs: 699,- euro

Adviesprijs: 679,- euro

Black Friday deal

Adviesprijs: 999,- euro

 • iRobot Roomba i1 (Adviesprijs: 429,- euro)
 • iRobot Roomba i3 (Adviesprijs: 314,95 euro)
 • iRobot Roomba i5+ (Adviesprijs: 699,- euro)
 • iRobot Roomba i7+ (Pre-Black Friday: 690,- euro)
 • iRobot Roomba i7 (Adviesprijs: 475,- euro)

iRobot Roomba j7 Serie

iRobot Roomba S9 Black Friday deals

Wat heb je aan een iRobot Roomba?

De iRobot Roomba robotstofzuiger neemt je deze vervelende huishoudelijke taak uit handen. Het enige wat je om de zoveel tijd moet doen is het stofbakje te legen. De iRobot Roomba kan je volledige huis in kaart brengen, zodat deze overal komt. Bij de meer geavanceerde robotstofzuigers van iRobot kan je via de app een schema instellen of de robotstofzuiger op afstand een bepaalde zone laten stofzuigen.

De verschillende iRobot Roomba robotstofzuigers

iRobot Roomba s9+ & iRobot Roomba s9

De Roomba s9+ is de slimste en meest krachtige robotstofzuigers van iRobot tot nu toe. Deze robotzuiger is voorzien van de laatste technologieën en voorzien van een gloednieuw ontwerp dat alle moeilijke plekjes kan bereiken. De iRobot Roomba S9+ brengt het huis in kaart, zodat deze langs alle plekken in huis komt. Erg fijn is dat deze robotzuiger automatisch zijn eigen opvangbak leegt bij het laadstation, zodat de capaciteit veel groter is dan de meeste robotstofzuigers.

Vind je het zelf legen van de afvalbak niet belangrijk, kies dan voor de goedkopere iRobot Roomba S9.

Met een adviesprijs van 1499,99 euro is de iRobot Roomba 9+ niet goedkoop. Houdt deze pagina dus in de gaten, want zodra er een Roomba s9+ Black Friday deal is dan lees je dat hier als eerst.

iRobot Roomba i7 en Roomba i7+

De iRobot Roomba i7 heeft een zeer hoge zuigkracht. Je kan de robotzuiger aansturen via de app, maar de Roomba i7 werkt ook via Google Assistant en Amazon Alexa. De Roomba i7 is voorzien van lasers die er voor zorgen dat de stofzuiger een systematische schoonmaakroute aflegt en niks mist.

De Roomba i7+ is dezelfde robotzuiger als de Roomba i7. Het verschil zit hem in het laadstation waar de Roomba i7+ zichzelf kan legen in de stofzuigerzak van het laadstation. Een veelgehoorde klacht bij de Roomba stofzuigers is dat je ze regelmatig moet legen. Dat is met dit laadstation verleden tijd. Je zal uiteraard wel eens in de zoveel tijd de stofzuigerzak van het laadstation moeten vervangen.

Met een adviesprijs van 899,- euro voor de iRobot Roomba i7 en 1199,- euro voor de iRobot s7+ is ook deze iRobot Roomba niet goedkoop. Houdt deze pagina dus in de gaten, want zodra er een Roomba s7 Black Friday deal is dan lees je dat hier als eerst.

iRobot Roomba 976

Één van de nieuwe robotstofzuigers is de iRobot Roomba 976. De Roomba 976 kan je bedienen met de app op je smartphone of tablet. Met lasers maakt de Roomba 976 een virtuele kaart van de kamers waar deze moet poetsen. Zodra de accu weer is opgeladen kan de iRobot Roomba 975 de plek waar hij was gebleven zonder problemen weer terugvinden. Helaas heeft deze robotstofzuiger geen dweilfunctie. We verwachten dit jaar voor het eerst verschillende iRobot Roomba 976 Black Friday deals.

iRobot Roomba 966

De iRobot Roomba 966 is de opvolger van de iRobot Roomba 960. Deze robotzuiger heeft een batterijduur van maar liefst 75 minuten, daarna rijdt hij uit zichzelf naar het laadstation om zichzelf op te laden. De Roomba 960 beschikt over verschillende sensoren om het schoonmaakgebied op systematische wijze schoon te maken. Met een virtuele muur baken je een bepaald gebied af, bijvoorbeeld de speelhoek van je kinderen. De robotstofzuiger is zowel geschikt voor harde vloeren als laagpolig tapijt.

De verwachting is dat de Roomba 966 tijdens Black Friday voor het eerst in de aanbieding is. Op dit moment is de prijs 649,99 euro.

iRobot Roomba 698 Black Friday deals

 • De Roomba 698 is aan te sturen via de Roomba app.
 • De iRobot Roomba 698 heeft een systematische schoonmaakroute die er voor zorgt dat de robotstofzuiger geen delen in het huis overslaat.
 • Vanwege de ronddraaiende borstels die in tegengestelde richting draaien, is de iRobot Roomba 698 ook prima geschikt voor kattenharen.
 • De iRobot Roomba 698 gaat uit zichzelf terug naar het laadstation als de accu leeg is en gaat als hij weer is opgeladen verder waar hij gebleven was in de kamer.

Omdat het om een oud-model gaat is de verwachting dat er veel iRobot Roomba 698 Black Friday aanbiedingen zijn.

Adviesprijs: 499,- euro

iRobot Roomba e6

De Roomba e6 is uitgerust met dubbele rubber borstels, zodat deze geschikt is voor vrijwel ieder vloertype. Het krachtige zuigsysteem zuigt met gemak stof en grote kruimels op. De sensoren scannen waar vuil ligt, om zo een efficiënt schoonmaakplan te maken. Ook geschikt voor het verwijderen van katten- en hondenharen. De afwasbare opvangbak maak je eenvoudig schoon onder de kraan.

Adviesprijs: 499,99 euro

iRobot Roomba J7

De nieuwste Roomba uit de J serie is de iRobot Roomba J7. Ook deze Roomba is erg geavanceerd met onder meer een handige app voor de besturing. De iRobot J7 detecteert uitwerpselen van dieren, waarna deze daaromheen zal rijden. Met de iRobot Genius 3.0 technologie herkent deze Roomba meubels en leert hij uit zichzelf hoe hij het snelst en slimst door het huis navigeert. Als de J7 een obstakel tegenkomt dan maakt hij hier een foto van en kan jij bepalen of hij dit obstakel moet vermijden of niet. Geofencing en schoonmaakschema’s zijn ook mogelijk met de iRobot J7 serie. Met de iRobot J7+ heb je er ook nog een leegstation bij, zodat je de stofbak pas na vele keren stofzuigen hoeft te legen.

iRobot Roomba 676

Ook deze iRobot Roomba is aan te sturen via de Roomba app. Met de Dirt Detect technologie wordt vuil eenvoudig gedetecteerd, zodat op die plekken extra wordt gereinigd. Door het lage ontwerp kan de Roomba 676 overal komen, ook onder meubels. In de app kan je eenvoudig een schema instellen zodat de robotzuiger een aantal keer per week stofzuigt.

iRobot Roomba 980

Ook wij zijn nog in afwachting of er dit jaar met de iRobot Roomba 980 Black Friday aanbiedingen zijn. We houden het internet in de gaten en waarschuwen je meteen als het zover is.

Andere iRobot Roomba Black Friday aanbiedingen

We verwachten ook aanbiedingen met de volgende Roomba’s:

 • iRobot Roomba i3
 • iRobot Roomba i3+

Roomba & Black Friday vorig jaar?

De iRobot Roomba is een vrij dure aanschaf in vergelijking met een normale stofzuiger. Het neemt je wel veel werk uit handen iedere week, dus je verdient het dan ook erg snel terug. Toch bleek vorig jaar wel dat veel mensen tot Black Friday wachten met het aanschaffen van een iRobot Roomba. Verwacht niet dat de iRobot Roomba met 50 korting zal worden aangeboden tijdens Black Friday, maar vorig jaar waren er zeker wel leuke aanbiedingen met tussen de 5 en 20 % korting. De iRobot Roomba was de best verkochte robotstofzuiger tijdens Black Friday vorig jaar en was bij een aantal webshops al snel uitverkocht. Ook dit jaar is de verwachting dat er weer veel iRobot Roomba Black Friday acties zijn. Met name de iRobot Roomba i7 en iRobot Roomba 960 verwachten wij een mooie korting.

Over koopjesfestijn Black Friday

Black Friday is sinds een aantal jaar een vaste koopjesweek in Nederland geworden. Een week inderdaad, want de webshops beginnen vaak al op dinsdag met de eerste aanbiedingen. Oorspronkelijk was het koopjesfestijn enkel bekend in Amerika, daar doen Amerikanen traditioneel de kerstinkopen op de vrijdag na Thanksgiving. In Nederland nemen we het niet zo nauw met de datum van Black Friday en proberen webshops elkaar de loef af te steken door eerder te beginnen. Schrijf je dus zeker even in op onze nieuwsbrief, zodat je als eerste op de hoogte bent als Black Friday begint, want OP is vaak ook echt OP. Kijk ook naar de Neato Botvac deals en andere robotstofzuiger aanbiedingen.

Black Friday deal

Adviesprijs: 999,- euro