KlikAanKlikUit Black Friday deals

Het merk KlikAanKlikUit bestaat uit verschillende producten met een draadloze zender en ontvanger. KlikAanKlikUit heeft onder meer slimme schakelaars, stopcontacten, IP-camera’s en alarmsets. Het voordeel van KlikAanKlikUit is dat het al een zeer goed betaalbare standaardprijs heeft. Toch is een goede KlikAanKlikUit Black Friday deal is uiteraard altijd welkom om in één keer je huis weer wat slimmer te maken. Met name het KlikAanKlikUit Control Station is interessant om tijdens Black Friday te kopen.

Beste KlikAanKlikUit Black Friday deals 2021

We zijn door een aantal webshops al geïnformeerd over de Black Friday deals die ze hebben met het domotica merk KlikAanKlikUit. We mogen de precieze prijzen pas met jullie delen als Black Friday van start is gegaan. Officieel start Black Friday op 26 november 2021, maar vorig jaar is gebleken dat een aantal webshops in de dagen ervoor ook al scherpe aanbiedingen heeft. We mogen wel al bekend maken dat er onder meer KlikAanKlikUit Black Friday deals zijn met de volgende producten:

KlikAanKlikUit is te koop bij:

 • KlikAanKlikUit LED Spot MR16 (16,99 euro)
 • KlikAanKlikUit ICS-2000 Internet Control Station (129,- euro)
 • KlikAanKlikUit Afstandsbediening voor Beveiliging – ALKCT-2000
 • KlikAanKlikUit IPCam 3000 – Beveiligingscamera – Voor buiten
 • KlikAanKlikUit IPCAM-2000 IP-beveiligingscamera Binnen & buiten
 • KlikAanKlikUit Draadloze Deurbel met Spatwaterdichte Drukknop – ACDB-7000AC
 • KlikAanKlikUit Schakelaars + Afstandsbediening APC3-2300R
 • KlikAanKlikUit Wifi IP Camera
 • KlikAanKlikUit Stopcontact
 • KlikAanKlikUit ALSET-2000
 • KlikAanKlikUit draadloze wandschakelaar
 • Bewegingsmelder
 • Magneetcontact

KlikAanKlikUit ICS-2000 Internet Control Station

Met het KlikAanKlikUit ICS-2000 Internet Control Station kan je alle KlikAanKlikUit apparatuur via een app besturen. Het maakt dus niet uit of je apparatuur uit de Start Line, Plus Line of Premium Line hebt. Door het aanmaken van scenario’s en timers laat je je hele huis automatisch werken. Het Control Station kan ook fungeren als Hub voor andere Zigbee gecertificeerde merken zoals Philips Hue en Osram.

KlikAanKlikUit Premium Line

De KlikAanKlikUit Premium Line werkt via het Zigbee protocol. Daardoor kan het communiceren met andere Zigbee apparaten, zoals Philips Hue, Osram en Ikea Trådfri . Deze apparaten geven het signaal door aan elkaar, zodat je niet afhankelijk bent van het bereik van je wifi signaal. Een groot verschil met de  Start Line van KlikAanKlikUit is dat er sprake is van tweewegcommunicatie, dit maakt het mogelijk dat je kan zien of een apparaat aan of uit staat. Hetgeen bij de Start Line bijvoorbeeld niet mogelijk is. We verwachten verschillende KlikAanKlikUit Black Friday deals met de volgende producten uit de Premium Line:

 • Temperatuur en luchtvochtigheid sensor
 • KlikAanKlikUit ZLED verlichting
 • KlikAanKlikUit Premium Line Starter Set + Zigbee Bridge
 • Draadloze contactsensor
 • Draadloze beweginssensor
 • ICS-2000 Internet Control Station
 • ZWLD-100 Draadloze Waterlekdetector
 • Draadloze Rookmelder

De Premium Line wordt nog regelmatig uitgebreid met nieuwe producten.

KlikAanKlikUit Plus Line Beveiligingssysteem

De Plus Line van het merk bestaat uit verschillende beveilingsapparatuur en IP-camera’s. In combinatie met het ICS-2000 Control Station kan je ook via de app meldingen krijgen. Het Control Station is echter niet noodzakelijk. Meldingen worden in dat geval doorgezet naar de sirene. Met een afstandsbediening kan je het alarmsysteem aan- en uitzetten. Per sirene is het mogelijk om 9 magneetsensoren, 9 bewegingssensoren en 7 afstandsbedieningen te koppelen.

KlikAanKlikUit Start Line

De Start Line serie heeft allerlei slimme oplossingen voor het slim maken van je bestaande verlichting en apparatuur, zoals zonwering en rolluiken. Met de Start Line serie kan je bijvoorbeeld verlichting dimmen via een KlikAanKlikUit wandschakelaar of de verlichting koppelen aan een bewegingssensor. De bediening van de Start Line serie gaat via een afstandsbediening of via een app als je het ICS-2000 Control Station of een Homey hebt.

KlikAanKlikUit en Black Friday afgelopen jaren

KlikAanKlikUit is regelmatig in de aanbieding. Tijdens Black Friday was er sprake van een nog hogere korting dan de KlikAanKlikUit aanbiedingen gedurende de rest van het jaar. Tijdens Black Friday profiteer je bij veel bouwmarkten van een vaste korting op het volledige assortiment, waaronder KlikAanKlikUit. Webshops als Bol.com & Coolblue gaan vaak mee in de verlaging van de prijzen van de bouwmarkten, zodat je ook online gebruik kan maken van deze aanbiedingen.

Waarom krijg je met Black Friday de hoogste korting op KlikAanKlikUit?

Black Friday hebben we te danken aan de Amerikaanse winkeliers. Amerikanen doen traditioneel hun kerstinkopen de dag na Thanksgiving en winkelieren speelden hier handig op in door te stunten met hoge korting op bepaalde producten. Vaak is hierbij een OP = OP beleid en moet je snel zijn om van de beste aanbiedingen te profiteren.

Ook in Nederland is Black Friday inmiddels een echte traditie geworden. Met name elektronica en domotica vliegt rond deze tijd de winkels uit. Online vind je de beste KlikAanKlikUit Black Friday deals. Op deze pagina checken we de hele dag waar je de hoogste korting kan krijgen en waar KlikAanKlikUit nog op voorraad is.

Menu