Meater Black Friday deals

Meater staat bekend als één van de beste vleesthermometers. De thermometer is verkrijgbaar als Meater (109,- euro), Meater Plus (139,00 euro) en Meater Block (369,- euro). Het grote voordeel van deze thermometer is dat hij volledig draadloos is en erg snel de juiste temperatuur kan meten. Ook de bijbehorende app is gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat je nooit meer een doorbakken ribeye of biefstuk hebt. We verwachten dit jaar tijdens Black Friday verschillende Deals met de Meater en Meater Plus. We houden gedurende de hele week de prijzen in de gaten, zodat je Meater voor de laagste prijs kan kopen.

Meater Black Friday deals

MEATER Block

MEATER Block

Adviesprijs: 349,- euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com (€297,00)
toppy.nl (€342,00)

Wat is Meater?

Hou je van je BBQen? Als je een fervente BBQ’er bent, is deze Meater vleesthermometer een absolute must-have! Deze revolutionaire draadloze vleesthermometer controleert zowel de kern- als de omgevingstemperatuur van je heerlijke gerechten via zijn twee verschillende sensoren. De app stuurt waarschuwingen wanneer maaltijden hun ideale binnentemperatuur hebben bereikt, zodat elke maaltijd tot in de perfectie kan worden bereid – en dat alles zonder te wachten binnen 50 meter van de bbq of oven. De Homey Pro heeft een app voor Meater, zodat je ook andere apparaten kan laten reageren op de temperatuur van je vlees.

Meater & Black Friday vorig jaar

Vorig jaar waren er verschillende Meater Black Friday deals. Gelukkig maar, want met een adviesprijs van boven de 100 euro is iedere korting meegenomen. Vooral Amazon had een mooie aanbieding met de Meater thermometer waarbij de korting opliep tot wel 25 %. Het loont dus om tot Black Friday te wachten als je een Meater thermometer wilt aanschaffen.

Wat is Black Friday?

Black Friday is een jaarlijkse winkel dag waarop verschillende online en fysieke winkels hun producten tegen aanzienlijke kortingen aanbieden. De dag wordt gevierd in de Verenigde Staten en veel andere landen over de hele wereld op de vrijdag na Thanksgiving. Tegenwoordig is Black Friday de hele week aan de gang. De meeste webshops beginnen al een week van tevoren met het online zetten van de eerste aanbiedingen.

Adviesprijs: 109,- euro