Nest Black Friday 2021

 1. Home
 2. Nest Black Friday 2021

Het waren twee van de best verkochte producten tijdens Black Friday vorig jaar, de Nest Hello en Nest Thermostat. Ook in 2021 is het weer de verwachting dat de producten van Google’s Nest tijdens Black Friday met een hoge korting wordt verkocht bij verschillende webshops.

Dit jaar is de verwachting dat ook de Google Nest Hub ook weer in de aanbieding gaat. Was vorig jaar nog de Google Home speaker het populairste product tijdens Black Friday, in 2021 kan het zomaar eens de Google Nest Audio zijn die voor het eerst tijdens Black Friday met een hoge korting wordt verkocht en daarmee het populairste Black Friday product van 2021 wordt. Met een adviesprijs van 99,- euro mag er best nog wat korting bij.

Ook de Nest Cam en Nest Protect werden afgelopen jaar tijdens het aanbiedingsweekend tegen veel lagere prijzen aangeboden.

Op deze pagina houden we je de hele dag op de hoogte van de beste Nest Black Friday acties.

Waar ben je naar op zoek?

Nest Hello | Nest Thermostat | Nest Protect | Nest Audio | Nest Wifi | Nest Cam

Bij Bol.com, Tink & Coolblue hebben ze op dit moment de beste aanbiedingen met Nest

Nest Hello (Adviesprijs: 279,- euro)

Nest Learning Thermostat (3e generatie) (Adviesprijs: 249,- euro)
Nest Learning Thermostat V3 Premium (Adviesprijs: 249,- euro)
Nest Thermostat + Protect rook- en CO melder 2e generatie – 299,02 euro (Adviesprijs: 374,- euro)
Nest Learning Thermostat + 2 Nest Protect (Adviesprijs: 499,- euro)

Nest Protect

Nest Protect V2 (129,- euro)
Nest Protect V2 (3 stuks) | (339,- euro)
Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder 2e generatie 3-pack (batterij)
Nest Protect V2 (2 stuks)
Nest Protect V2 (6 stuks) – Batterij (698,- euro)

Nest Audio Deals

Google Nest Audio (Bundelvoordeel: 2 Nest Audio (Adviesprijs: 198,- euro)
Google Nest Mini (59,- euro)
Nest Hub (Adviesprijs: 89,99 euro)

Google Nest Wifi

Google Nest Wifi Multiroom
Google Nest Wifi Point (139,- euro)
Google Nest Wifi Router met 1 Point (259,- euro)
Google Nest Wifi Multiroom 3-pack

Nest Cam

Nest Cam Indoor (189,- euro)
Nest Cam indoor Duo pack (279,98 euro)
Nest Cam Outdoor (229,- euro)
Nest Cam Outdoor 2-pack (458,- euro)
Nest Cam Indoor 3-pack (567,- euro)
Nest Cam IQ Indoor (344,- euro)
Nest Cam IQ Outdoor

Nest Hello Black Friday aanbiedingen

De Nest Hello deurbel is een slimme deurbel waarmee je via een camera precies kan zien wie er voor je deur staat. Je kan direct een melding krijgen op je smartphone of later terugkijken wie er langs is geweest.

Black Friday aanbiedingen met de Nest Hello:

Nest Thermostat Black Friday aanbiedingen

De Nest Thermostat is een slimme thermostaat waarmee je via je smartphone, tablet of slimme speaker de temperatuur in huis aanpast. De Nest Thermostat E en Nest Learning Thermostat kan je onder meer via een schema de temperatuur laten regelen of op basis van je locatie.

 • Op dit moment zijn er nog geen aanbiedingen met de Nest Thermostat
 • Nest Thermostat E
 • Nest Learning Thermostat
 • Google Nest Learning Thermostat V3 Premium

Google Nest Audio Black Friday deals

Daar is dit jaar dan eindelijk de lang verwachte opvolger van de Google Home speaker, de Google Nest Audio. We verwachten verschillende Nest Audio Black Friday aanbiedingen, omdat deze speaker dit jaar wordt geïntroduceerd. Google kennende gebruiken ze Black Friday als een mooi moment om de Google Nest Audio groots op de markt te zetten en bekendheid te vergaren. Eerder gebruikten ze deze tactiek al met de Google Nest Mini en Google Home. Het is nog even afwachten hoe hoog de korting zal zijn op de Nest Audio.

Google Nest Wifi Multiroom

Heb jij problemen met het wifi bereik in huis? Google heeft met de Google Nest Wifi Multiroom eindelijk een totaaloplossing gevonden. Zonder ingewikkelde installatie Wifi in het hele huis. Tijdens Black Friday is Google Nest Wifi Multiroom ook nog eens met korting te koop in Nederland. Wij zijn op dit moment al op de hoogte gebracht door de webshops die de Nest Wifi Multiroom in de aanbieding hebben tijdens Black Friday en melden dit zo snel mogelijk als we hiervoor toestemming hebben.

 • Google Nest Wifi Duo Pack Multiroom
 • Google Nest Wifi Single Pack
 • Google Nest Wifi Uitbreiding

Google Nest Hub Black Friday acties

De Google Nest Hub is een slimme speaker met scherm. Je kan de Google Nest Hub bedienen met je stem of via het grote touchscreen. Schakel je slimme verlichting uit, bedien je thermostaat of bekijk live beelden van je Nest Cam. Je hebt de keuze uit de Google Nest Hub en de Google Nest Hub Max, deze laatste Hub heeft een groter scherm van maar liefst 10 inch.

Black Friday aanbiedingen met de Google Nest Hub en Google Nest Hub Max:

 • Op dit moment nog geen aanbiedingen met de Google Nest Hub

Google Nest Mini Black Friday deals

De Google Nest Mini is de opvolger van de Google Home Mini. Naast een naamsverandering naar het Google domotica merk Nest is ook de speaker zelf veranderd. De speaker is volledig opnieuw ontwikkeld, waarbij het geluid de hoogste prioriteit heeft gekregen. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe 40 mm. driver. Deze zorgt ervoor dat je bij de nieuwe Mini speaker wel bas hoort, zonder dat dit ten koste gaat van de overall geluidskwaliteit. Ook is de Google Nest Mini voorzien van drie microfoons in plaats van twee.

We verwachten net als vorig jaar verschillende Google Nest Mini Black Friday aanbiedingen. Vorig jaar was bij een aantal webshops de korting 50 procent op de Mini variant en was de speaker binnen een paar uur uitverkocht, daarna werd de aanbieding minder scherp. Het is dus aan te raden om snel je slag te slaan als je Google Nest Mini met korting wilt kopen. De adviesprijs is 59,- euro.

Google Nest Cam aanbiedingen

Met een Nest Cam in huis heb je een slimme camera waarmee je je huis goed in de gaten kan houden. Er zijn verschillende Nest Camera’s voor binnenshuis en buiten. De Nest Cam kan je waarschuwingen bij bewegingen, waarbij jezelf kan instellen wanneer de camera een melding naar je smartphone moet sturen.

 • Op dit moment zijn er nog geen aanbiedingen met de Nest Cam
 • Nest Cam IQ Outdoor
 • Nest Cam IQ Indoor
 • Nest Cam Outdoor
 • Nest Cam Indoor

Nest Protect acties

De Nest Protect is een slimme rookmelder. Daarnaast kan de Nest Protect koolmonoxide detecteren. Je krijgt naast de melding van de rookmelder zelf ook een melding op je smartphone. Ook is het mogelijk om andere slimme apparaten, bijvoorbeeld je slimme verlichting, te laten reageren als er iets aan de hand is.

 • Op dit moment zijn er nog geen aanbiedingen met de Nest Protect

Wat is Nest van Google?

Waarschijnlijk heb je het al vaker op een slim apparaat zien staan: ‘Works with Nest’. Dit geldt uiteraard voor alle producten van Nest zelf, maar ook voor merken als Philips Hue, WeMo, Fitbit, Logitech en Home Connect van Bosch. Works with Nest is het platform op basis waarvan deze apparaten met elkaar kunnen communiceren. Dit houdt in dat deze apparaten met elkaar kunnen samenwerken. Zo kan je slimme verlichting aanzetten zodra er een verdachte situatie door de Nest Cam of Nest Hello wordt gedetecteerd. De mogelijkheden van samenwerking tussen apparaten zijn eindeloos en gaan steeds verder in de toekomst.

Wat is Black Friday?

Black Friday is een jaarlijkse koopjesmarathon die sinds enkele jaren ook in Nederland voet aan de grond heeft gekregen. De oorsprong komt uit Amerika, waar het traditioneel de vrijdag na Thanksgiving wordt gehouden. Dit is de dag dat veel Amerikanen hun kerst inkopen gaan doen en de winkels spelen hierop in met het geven van gigantische kortingen. Door de gigantische drukte op deze vrijdag werd het al snel Black Friday genoemd. Ook de webshops spelen hier op in door nog lagere prijzen aan te bieden.

Dit jaar is Black Friday op 26 november 2021, maar afgelopen jaar begon het al op woensdag. Wij houden het de hele week in de gaten en communiceren vanaf het begin meteen de beste prijzen op deze pagina voor Nest tijdens Black Friday.

Nest Black Friday vorig jaar

Afgelopen jaar waren de slimme apparaten van Nest voor het eerst in de aanbieding tijdens Black Friday. Met name de Nest Hello Black Friday aanbiedingen waren erg populair, maar ook de Nest Thermostat was erg populair omdat deze voor het eerst tegen een lagere prijs werd aangeboden.

Voor dit jaar verwachten wij dat ook de Google Nest Hub tijdens Black Friday 2021 zal worden aangeboden tegen een lagere prijs. Afgelopen jaar was de Google Home Mini en Google Home nog één van de populairste producten, de Google Nest Hub is het derde product in deze reeks en na de introductie is het te verwachten dat deze een half jaar later voor het eerst met korting zal worden verkocht.

Menu