Google Nest Black Friday 2023

Het waren twee van de best verkochte producten tijdens Black Friday vorig jaar, de Google Nest Hello en Google Nest Thermostat. Ook in 2023 is het weer de verwachting dat de deurbel en thermostaat van Google Nest tijdens Black Friday met een hoge korting worden verkocht bij verschillende webshops. Ook met de Google Nest Doorbell verwachten we een Black Friday deal.

Ook de Google Nest smart speakers zijn tijdens Black Friday weer goedkoop aan te schaffen. De Google Nest Mini is los en als bundel met de Google Nest Hub 2, Nest Doorbell of bijvoorbeeld Philips Hue te koop. Wil je een betere kwaliteit geluid? De Google Nest Audio was vorig jaar tijdens Black Friday ook in de aanbieding.

Ook de Nest Cam en Nest Protect werden afgelopen jaar tijdens het aanbiedingsweekend tegen veel lagere prijzen aangeboden.

Waar ben je naar op zoek?

Nest Doorbell| Nest Thermostat | Nest Protect | Nest Cam | Nest Audio | Nest Mini | Nest Hub | Nest Wifi

Bij Bol.com, Tink & Coolblue hebben ze op dit moment de beste aanbiedingen met Nest

Vergelijk de prijzen van Google Nest

Adviesprijs: 199,99 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

tink.nl (€179,99)

Adviesprijs: 249,- euro

Gratis Nest Hub of Nest Mini bij aankoop van een Nest Thermostat exclusief bij Tink.nl

Op dit moment het goedkoopste bij:

tink.nl (€219,95)

Adviesprijs: 39,99 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

alternate.nl (€54,90)
tink.nl (€59,00)

Adviesprijs: 99,- euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

alternate.nl (€91,90)
tink.nl (€99,00)

Adviesprijs: 199,- euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

tink.nl (€199,99)

Nest Hello | Nest Doorbell Black Friday deals

De Nest Doorbell is een slimme deurbel waarmee je via een camera precies kan zien wie er voor je deur staat. Je kan direct een melding krijgen op je smartphone of later terugkijken wie er langs is geweest. Staat er iemand voor je deur en ben je niet thuis, dan kan je via je smartphone met deze persoon communiceren. Perfect om de pakketbezorger aanwijzingen te geven over wat hij met het pakketje moet doen.

Naast de Black Friday deals met alleen de Nest Doorbell zijn er ook nog veel voordeelbundel deals met de Google Nest Doorbell. Bijvoorbeeld de Nest Doorbell + Nest Hub of Nest Doorbell + Nest Cam.

Bekijk alle Nest Doorbell Black Friday deals

Nest Thermostat Black Friday aanbiedingen

De Nest Thermostat is een slimme thermostaat waarmee je via je smartphone, tablet of slimme speaker de temperatuur in huis aanpast. Met de Nest Thermostat en Nest Learning Thermostat kan je onder meer via een schema de temperatuur laten regelen of op basis van je locatie.

Bekijk alle Black Friday deals met de Nest Thermostat

Google Nest Cam aanbiedingen

Met een Nest Cam in huis heb je een slimme camera waarmee je je huis goed in de gaten kan houden. Er zijn verschillende Nest Camera’s voor binnenshuis en buiten. De Nest Cam kan je waarschuwingen bij bewegingen, waarbij jezelf kan instellen wanneer de camera een melding naar je smartphone moet sturen.

Bekijk alle bundelvoordeel Black Friday deals met Nest Cam

 • Nest Cam IQ Outdoor
 • Nest Cam IQ Indoor
 • Nest Cam Outdoor
 • Nest Cam Indoor

Nest Protect acties

De Nest Protect is een slimme rookmelder. Daarnaast kan de Nest Protect koolmonoxide detecteren. Je krijgt naast de melding van de rookmelder zelf ook een melding op je smartphone. Ook is het mogelijk om andere slimme apparaten, bijvoorbeeld je slimme verlichting, te laten reageren als er iets aan de hand is.

Bekijk alle bundelvoordeel Black Friday deals met Nest Protect

Google Nest Protect V2 Batterij

 • Google Nest Protect V2 Batterij
 • Google Nest Protect V2 Batterij (2 stuks)
 • Google Nest Protect V2 Batterij (3 stuks)
 • Google Nest Protect V2 Batterij (4-Pack)
 • Google Nest Protect V2 Batterij (5-Pack)
 • Google Nest Protect V2 Batterij (6-Pack)

Google Nest Protect V2 Netstroom

 • Google Nest Protect V2 Netstroom
 • Google Nest Protect V2 Netstroom (2 stuks)
 • Google Nest Protect V2 Netstroom (3 stuks)
 • Google Nest Protect V2 Netstroom (4-Pack)
 • Google Nest Protect V2 Netstroom (5-Pack)
 • Google Nest Protect V2 Netstroom (6-Pack)

Google Nest Audio Black Friday deals

De Google Nest Audio is inmiddels één van de betere smart speakers op de markt. We verwachten verschillende Nest Audio Black Friday aanbiedingen. Google kennende gebruiken ze Black Friday als een mooi moment om de Google Nest Audio weer groots op de markt te zetten en bekendheid te vergaren. Eerder gebruikten ze deze tactiek al met de Google Nest Mini. Het is nog even afwachten hoe hoog de korting zal zijn op de Nest Audio.

Bekijk alle Black Friday deals met Google Nest Audio

Google Nest Wifi Multiroom

Heb jij problemen met het wifi bereik in huis? Google heeft met de Google Nest Wifi Multiroom eindelijk een totaaloplossing gevonden. Zonder ingewikkelde installatie Wifi in het hele huis. Tijdens Black Friday is Google Nest Wifi Multiroom ook nog eens met korting te koop in Nederland. Wij zijn op dit moment al op de hoogte gebracht door de webshops die de Nest Wifi Multiroom in de aanbieding hebben tijdens Black Friday en melden dit zo snel mogelijk als we hiervoor toestemming hebben.

 • Google Nest Wifi Duo Pack Multiroom
 • Google Nest Wifi Single Pack
 • Google Nest Wifi Uitbreiding

Bekijk alle Black Friday deals met Nest Wifi

Google Nest Hub Black Friday acties

De Google Nest Hub is een slimme speaker met scherm. Je kan de Google Nest Hub bedienen met je stem of via het grote touchscreen. Schakel je slimme verlichting uit, bedien je thermostaat of bekijk live beelden van je Nest Cam. Je hebt de keuze uit de Google Nest Hub en de Google Nest Hub Max, deze laatste Hub heeft een groter scherm van maar liefst 10 inch.

Bekijk alle Black Friday deals met Google Nest Hub

Google Nest Mini Black Friday deals

De Google Nest Mini is de opvolger van de Google Home Mini. Naast een naamsverandering naar het Google domotica merk Nest is ook de speaker zelf veranderd. De speaker is volledig opnieuw ontwikkeld, waarbij het geluid de hoogste prioriteit heeft gekregen. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe 40 mm. driver. Deze zorgt ervoor dat je bij de nieuwe Mini speaker wel bas hoort, zonder dat dit ten koste gaat van de overall geluidskwaliteit. Ook is de Google Nest Mini voorzien van drie microfoons in plaats van twee.

We verwachten net als vorig jaar verschillende Google Nest Mini Black Friday aanbiedingen. Vorig jaar was bij een aantal webshops de korting 50 procent op de Mini variant en was de speaker binnen een paar uur uitverkocht, daarna werd de aanbieding minder scherp. Het is dus aan te raden om snel je slag te slaan als je Google Nest Mini met korting wilt kopen. De adviesprijs is 59,- euro.

Bekijk alle Black Friday deals met Google Nest Mini

Wat is Nest van Google?

Waarschijnlijk heb je het al vaker op een slim apparaat zien staan: ‘Works with Nest’. Dit geldt uiteraard voor alle producten van Nest zelf, maar ook voor merken als Philips Hue, WeMo, Fitbit, Logitech en Home Connect van Bosch. Google Nest is het platform op basis waarvan deze apparaten met elkaar kunnen communiceren. Dit houdt in dat deze apparaten met elkaar kunnen samenwerken. Zo kan je slimme verlichting aanzetten zodra er een verdachte situatie door de Nest Cam of Nest Hello wordt gedetecteerd. De mogelijkheden van samenwerking tussen apparaten zijn eindeloos en gaan steeds verder in de toekomst.

Wat is Black Friday?

Black Friday is een jaarlijkse koopjesmarathon die sinds enkele jaren ook in Nederland voet aan de grond heeft gekregen. De oorsprong komt uit Amerika, waar het traditioneel de vrijdag na Thanksgiving wordt gehouden. Dit is de dag dat veel Amerikanen hun kerst inkopen gaan doen en de winkels spelen hierop in met het geven van gigantische kortingen. Door de gigantische drukte op deze vrijdag werd het al snel Black Friday genoemd. Ook de webshops spelen hier op in door nog lagere prijzen aan te bieden.

Dit jaar is Black Friday op 24 november 2023, maar afgelopen jaar begon het al op woensdag. Wij houden het de hele week in de gaten en communiceren vanaf het begin meteen de beste prijzen op deze pagina voor Nest tijdens Black Friday.

Google Nest Black Friday vorig jaar

Google Nest Black Friday deals

Afgelopen jaar waren de slimme apparaten van Nest voor het eerst in de aanbieding tijdens Black Friday. Met name de Nest Hello Black Friday aanbiedingen waren erg populair, maar ook de Nest Thermostat was erg populair omdat deze voor het eerst tegen een lagere prijs werd aangeboden.

Voor dit jaar verwachten wij dat ook de Google Nest Hub tijdens Black Friday 2023 zal worden aangeboden tegen een lagere prijs. Afgelopen jaar waren de Google Nest Mini en Google Nest Audio nog twee van de populairste producten, de Google Nest Hub 2 is ook een vaste topper als één van de Google Nest Black Friday deals.

Adviesprijs: 119,- euro

Adviesprijs: 119,- euro