Nest Cam Black Friday deals

Benieuwd naar alle Google Nest Cam Black Friday deals van 2024? Op deze pagina hebben we alle deals met de Nest Cam overzichtelijk op een rijtje gezet, voor binnen en buiten. Waarom de prijzen van Google Nest Cam vergelijken op Slimme-woning.nl? Wij hebben uiteraard onze algoritmes om de prijzen iedere minuut te checken bij alle webshops, maar checken daarnaast ook handmatig de prijzen van verschillende voordeelbundels die niet door webshops aan de vergelijkingssites worden doorgegeven.

Vorig jaar had webshop Tink bijvoorbeeld de beste prijzen met Google Nest, maar kwam deze webshop bij vrijwel geen één webshop terug. Omdat wij alles ook handmatig checken heb jij altijd de beste Google Nest Doorbell Black Friday deal. Daarom vind je ook de beste voordeelbundel deals hier wel en op andere websites niet.

Beste Google Nest Cam Black Friday deals

Er zijn verschillende voordeelbundels met de Google Nest Cam voor extra korting tijdens Black Friday. Ideaal als je zowel een Google Nest Cam als Google Nest Doorbell of Google Nest Hub wil aanschaffen, maar ook als je meerder Nest Cams tegelijkertijd wilt bestellen

Wat is de Nest Cam?

De Nest Cam is een beveiligingscamera die je kan inzien in de Google Home app. De slimme camera kan je waarschuwen als er mensen in beeld verschijnen. Google Nest Cam heeft beveiligingscamera’s voor binnen en buiten. De buitencamera’s hebben infrarood en de Google Nest Cam Spotlight heeft ook nog een schijnwerper die aangaat als er iemand in beeld verschijnt. Met de Nest Cam Indoor camera’s kan je ook binnen alles in de gaten houden.

Google Nest Cam & Black Friday vorig jaar

De strijd om je huis slim te beveiligen is losgebarsten tussen merken als Nest, Ring en Netatmo. Al deze merken bieden steeds meer producten aan waarmee jij je huis in de gaten kan houden. Dit zorgt ervoor dat tijdens Black Friday wordt gestunt met de prijzen van deze beveiligingscamera’s. Vorig jaar waren er al aanbiedingen in het weekend voorafgaand aan Black Friday.

Adviesprijs: 199,- euro

Adviesprijs: 99,- euro