Netatmo Black Friday

Netatmo Black Friday

Ben je op zoek naar Netatmo Black Friday deals? Op het gebied van domotica is er één merk dat een totaal oplossing biedt voor je volledige huis. Het merk Netatmo heeft alles op het gebied van slimme beveiliging, slimme thermostaten en slimme weerstations. Erg handig want over het algemeen communiceren slimme apparaten het beste met elkaar als ze van hetzelfde merk zijn. Je kan dan zonder tussenkomst van een basisstation, bijvoorbeeld een Homey of Somfy TaHoma Box, toch al je apparaten samen laten werken. Netatmo heeft onder meer een slimme camera, slimme thermostaat, slimme radiatorknop, slimme rookmelder en slimme deurbel. Tijdens Black Friday zijn de producten van Netatmo met korting te koop bij veel webshops.

Beste Netatmo Black Friday deals 2024

Op dit moment weten we van verschillende webshops al welke Netatmo Black Friday aanbiedingen zij hebben. Ook weten we al dat Black Friday dit jaar eerder van start gaat, check dus regelmatig deze pagina. We verwachten verschillende Black Friday deals met Netatmo bij deze webshops:

Netatmo Thermostaat | Netatmo Beveiliging | Netatmo Rookmelders | Netatmo Weerstation

Netatmo thermostaat & radiatorknop

Netatmo beveiliging

Netatmo c02 & Rookmelders

Netatmo Slimme Rookmelder – 2 stuks

Netatmo Slimme Rookmelder – 2 stuks

Adviesprijs: 154,99 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com (€135,00)
tink.nl (€169,95)
Netatmo Slimme Rookmelder – 4 Pack

Netatmo Slimme Rookmelder – 4 Pack

Adviesprijs: 369,98 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com (€309,00)
coolblue.nl (€319,00)
Netatmo Slimme Rookmelder – 5 Pack

Netatmo Slimme Rookmelder – 5 Pack

Adviesprijs: 449,98 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com (€389,00)
tink.nl (€399,95)
Netatmo Slimme Rookmelder + Slimme CO melder

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com (€179,00)
Netatmo 2 x Slimme Rookmelder + Slimme CO melder

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com

Netatmo Weerstation

Netatmo Thermostaat Black Friday acties

De Netatmo Slimme Thermostaat Black Friday deal is ieder jaar weer de populairste Netatmo aanbieding. Niet gek, want de Netatmo Slimme thermostaat wordt erg goed beoordeeld en de app is erg handig en eenvoudig te bedienen. Ook de installatie stelt niet veel voor, zodat een monteur niet nodig is. Wil je ook per zone je huis kunnen verwarmen, dan kan je je Netatmo thermostaat uitbreiden met de Netatmo Slimme Radiatorknop. Hiervoor heb je dus wel al een Netatmo Thermostaat nodig of de Netatmo Bridge aanschaffen.

We verwachten dit jaar verschillende Netatmo Thermostat en Netatmo Radiatorknop Black Friday deals. We mogen de exacte prijs nog niet met jullie delen, maar zodra Black Friday van start is communiceren we hier waar de producten voor de laagste prijs te koop zijn.

Netatmo Smart Video Doorbell Black Friday deals

We verwachten dat dit jaar de Netatmo Smart Video Doorbell één van de populairste Black Friday deals van Netatmo zal zijn. De slimme Netatmo deurbel sluit je eenvoudig aan op je huidige bedrading van je deurbel en werkt zonder cloudabonnement. De beelden worden opgeslagen op de interne geheugenkaart. We verwachten dit jaar verschillende Netatmo Smart Video Doorbell aanbiedingen.

Netatmo slimme beveiliging

Met de Netatmo Presence en Netatmo Welcome haal je een slimme beveiligingscamera in huis. De Presence is een buitencamera, de Welcome een binnencamera. Tijdens Black Friday zijn de Slimme camera’s van Netatmo met korting te koop.

Heb je een Netatmo Welcome camera, dan kan je deze combineren met slimme Deur en Raamsensoren, zodat je een melding krijgt bij trillingen en bewegingen van het raam. In combinatie met de Netatmo binnensirene schrik je tevens ongenode gasten af die door middel van gezichtsherkenning niet worden herkend.

De Netatmo Slimme Rookmelder waarschuwt je bij rook in een kamer. De batterij van de rookmelder gaat tot wel tien jaar mee, dus je hoeft ook niet meer ieder jaar op de stoel te gaan staan voor het vervangen van de batterij. De rookmelder is compatibel met Apple HomeKit. We verwachten verschillende Netatmo Rookmelder Black Friday deals. De Netatmo rookmelder wordt ook regelmatig Netatmo Smoke genoemd.

Netatmo weerstation

Met het Netatmo Slim Weerstation kan je apps als Weeronline en Google Weather verwijderen. Vanaf nu registreer jij zelf wat het weer wordt in jouw omgeving. Het weerstation bevat sensoren die analyses van het weer en luchtkwaliteit combineert. In de app krijg je informatie over de temperatuur, luchtdruk, luchtvochtigheid en CO2-concentratie. Meer meten en weten? Je kan het weerstation aanvullen met de Netatmo Slimme Regenmeter, Netatmo Slimme Windmeter en de Additionele Binnenmodule voor het Weerstation. Het weerstation wordt bij sommige webshops aangeduid als Netatmo Weather Station.

Voor het meten van de luchtkwaliteit binnenshuis kan je ook gebruik maken van de Netatmo Healthy Home Coach.

Alle producten van Netatmo verwachten we verschillende Black Friday aanbiedingen mee.

Netatmo & Black Friday afgelopen jaren

Vorig jaar was Netatmo één van de populairdere smart home merken tijdens Black Friday. Niet gek, want je kreeg maar liefst 25 % korting op de gehele collectie smart home producten. Webshops als Bol.com en Coolblue hadden verschillende leuke Black Friday deals met onder meer de Netatmo Thermostaat, Netatmo Radiatorknop, Netatmo Slimme Weerstation en Netatmo Slimme Camera. Ook dit jaar is de verwachting dat er weer leuke Black Friday Deals zijn met Netatmo. Een mooi moment dus om je huis slim of nog slimmer te maken.

Waar is Netatmo tijdens Black Friday in de aanbieding?

Zoals ieder jaar zien we met name online de beste Black Friday deals met Netatmo. Het smarthome merk is in korte tijd uitgegroeid tot één van de grotere spelers, omdat het een slimme oplossing kan aanbieden voor heel het huis. Zo kan je met Netatmo de warmte in huis regelen, beveiliging en het weer in de gaten houden. Bovenaan deze pagina hebben we alle webshops op een rijtje gezet waar je de aanbiedingen dit jaar kan verwachten.

Wat is Black Friday?

Maar wat is Black Friday? Tijdens Black Friday stunten vrijwel alle webshops met hoge kortingen op producten. Met name elektrische producten doen het ieder jaar weer goed, vanwege de hoge kortingen. Bij sommige aanbiedingen met Netatmo moet je er snel bij zijn, want op is ook echt op. Veel webshops hebben dan ook maar een beperkte voorraad en vorig jaar bleek wel dat sommige producten erg snel uitverkocht waren. Zorg dus dat je er dit jaar op tijd bij bent en bepaal van tevoren al welke producten van Netatmo je wilt gaan kopen.

Adviesprijs: 219,- euro

Adviesprijs: 237,- euro

Adviesprijs: 79,99 euro

Adviesprijs: 210,- euro

Adviesprijs: 199,99 euro

Adviesprijs: 299,- euro

Adviesprijs: 349,- euro

Adviesprijs: 89,99 euro

Adviesprijs: 99,99 euro

Adviesprijs: 189,99 euro