Hoe koppel je zonnepanelen met Homewizard?

De P1 Meter van Homewizard maakt het mogelijk om real-time inzicht te krijgen in je energieverbruik. Ook zie je in de Homewizard app wat je zonnepanelen terugleveren aan het net. Belangrijk is om te beseffen dat je in eerste instantie alleen ziet wat je teruglevert. Je ziet dus niet de totale opbrengst van je zonnepanelen. Er zijn echter twee manieren om ook de opbrengst van je zonnepanelen inzichtelijk te maken in de Homewizard app.

Lees verder…

Arlo Black Friday deals

Het merk Arlo maakt slimme camera’s en deurbellen voor het in de gaten houden van je woning. Met de slimme beveiliging van Arlo kan je via de app je huis in de gaten houden. Groot voordeel van een aantal Arlo camera’s is dat ze op een batterij werken en wifi hebben, je hoeft dus geen kabels te trekken of stroom beschikbaar te hebben op de plek waar je de camera wilt zetten.

We verwachten verschillende Black Friday deals met de Arlo camera’s en de Arlo Wire Free Doorbell. Daarnaast verwachten we dat de Arlo Pro 4 Spotlight Camera, Arlo Essential XL Spotlight Camera, Arlo Pro 3 Floodlight Camera, Arlo Ultra 2 Wire-Free Camera Systeem en Arlo Go 2 tijdens Black Friday voor een lage prijs te koop zijn.

Lees verder…

Bosch ProSilence Black Friday

De Bosch ProSilence stofzuigers zijn bijzonder stille stofzuigers met veel vermogen. Bosch beweert dat je zonder problemen kan stofzuigen als boven een kind ligt te slapen of als er iemand tv kijkt. Met maximaal 66 dB aan geluid, scheelt het in ieder geval met de traditionele stofzuigers. We verwachten tijdens Black Friday deals met de Bosch ProSilence Bosch BGB6SIL1 Serie 6, Bosch ProSilence BGL8SIL6 Serie 8, Bosch Prosilence BGLS4SIL2 Serie | 4, Bosch ProSilence BGLS4SIL1 en Bosch BGC41Q69 ProSilence – Serie | 6. We delen de beste Bosch ProSilence Black Friday deals hier, zodat jij de laagste prijs betaalt voor je nieuwe stille stofzuiger.

Lees verder…

Blaupunkt Black Friday deals

Het merk Blaupunkt is niet meer weg te denken als het om robotstofzuigers gaat. Onder de naam Blaupunkt Bluebot heeft het merk meerdere robotstofzuigers ontwikkeld. We verwachten dit jaar tijdens Black Friday mooie aanbiedingen met de Blaupunkt Bluebot XVAC, Blaupunkt Bluebot Xtreme en Blaupunkt Blueboot XBoost. De aanbiedingen mogen we pas bekend maken als deze online staan. Maar we kunnen al wel melden, dat ze met een mooie korting dit jaar tijdens Black Friday worden aangeboden. De Blaupunkt Bluebot Black Friday deals worden ieder uur geupdate, zodat je zeker bent van de laagste prijs.

Lees verder…

Samsung QLED TV Black Friday deals

Samsung QLED Black Friday
Samsung QLED Black Friday

Black Friday is de tijd van het jaar om een Samsung QLED tv aan te schaffen. De QLED tv’s van Samsung zijn het anwoord op de OLED tv’s van andere merken. De QLED tv’s geven een hoge helderheid en 100 % kleurniveau. De tv’s beschikken over een sterk verbeterde zwart weergave in vergelijking met normale tv’s. Alle QLED tv’s hebben een minimale resolutie van 4K, het topmodel heeft zelfs 8K. O.a. de Samsung Q950R beschikt over deze hoge resolutie, waardoor je zelfs de kleinste details kan zien. We verwachten net als vorig jaar dat er weer verschillende Samsung QLED Black Friday acties zijn. Dit kan in de vorm van een reguliere korting zijn of cashback actie. We mogen de aanbiedingen van dit jaar pas delen op het moment dat Black Friday van start gaat. Officieel is dit op 29 november 2024, maar vorig jaar begon Black Friday al een paar dagen eerder.

Welk formaat TV ben je naar op zoek?

43 INCH | 50 INCH | 55 INCH | 65 INCH | 75 INCH

Beste QLED Black Friday deals 2024

Door de populaire webshops zijn we al op de hoogte gesteld van de Samsung QLED Black Friday aanbiedingen. We mogen de korting pas delen als Black Friday van start gaat. Vorig jaar kwamen de eerste Samsung QLED Black Friday aanbiedingen al op dinsdag online. Ook dit jaar verwachten we dat het prijzenfestijn eerder van start gaat.

Op dit moment zijn er Black Friday deals met Samsung QLED tv’s bij

Black Friday deals met Samsung QLED

Beste deals 2024

Zodra de Black Friday deals bekend mogen worden gemaakt, plaatsen we hier de beste deals met Samsung QLED en Samsung Neo QLED.

43 Inch Samsung QLED Black Friday Deals

Samsung QE43Q65B – 43 inch – 4K QLED – 2022 – Europees model

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com (€529,00)
Samsung QE43QN92B – 43 inch – 4K Neo QLED – 2022

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com
Samsung QE43Q60B – 43 inch – 4K QLED – 2022

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com (€469,99)

50 inch Samsung QLED Black Friday Deals

55 inch Samsung QLED Black Friday Deals

65 inch Samsung QLED Black Friday Deals

75 inch Samsung QLED Black Friday Deals

Samsung QLED 4K tv’s 2024

Wij verwachten dat dit jaar een aantal van de populairste Samsung QLED tv’s met als introductiejaar 2024 tijdens Black Friday met een hoge korting worden verkocht. Naast deze korting zal er waarschijnlijk ook sprake zijn van een cashback via Samsung zelf. Bij een cashback betaal je in eerste instantie aan de webshop het volledige bedrag, maar kan je na het ontvangen van je aankoop een deel van het bedrag terugvragen bij Samsung. Wij verwachten in 2024 Samsung QLED Black Friday deals.

Samsung QLED 8K TV Black Friday

De Samsung QLED 8K tv’s zijn zelden in de aanbieding. De goedkoopste 8K tv van Samsung is normaal gesproken 3.599,- euro. Vorig jaar waren deze tv’s nog niet in de verkoop, dus het is nog even afwachten of er dit jaar voor het eerst 8K Black Friday aanbiedingen zijn. De volgende Samsung TV’s hebben 8K UHD:

 • Samsung QLED 8K QE55Q950R (Adviesprijs: 1899,- euro)
  55 inch
 • Samsung QLED 8K 65Q900T (Adviesprijs: 5.378,- euro)
  65 inch
 • Samsung QLED 8K 65Q950TS (Adviesprijs: 4.499,- euro)
  65 inch
 • Samsung QLED 8K 65Q800T (Adviesprijs: 2.949,- euro)
  65 inch
 • Samsung QLED 8K 75Q900R (Adviesprijs: 3.999,- euro)
  75 inch
 • Samsung QE55Q950R (Adviesprijs: 3499,- euro)
  55 inch
 • Samsung QLED 8K QE65Q950R (Adviesprijs: 4.999,- euro)
  65 inch
 • Samsung QLED 8K QE75Q950R (Adviesprijs: 6.999,- euro)
  75 inch
 • Samsung QLED 8K 75Q950TS (Adviesprijs: 5.899,- euro)
  75 inch
 • Samsung QLED 8K 75Q800T (Adviesprijs: 3.979)
  75 inch
 • Samsung QLED 8K 75Q900T
  75 inch
 • Samsung QLED 8K QE82Q950R (Adviesprijs: 7.399,- euro)
  82 inch
 • Samsung QLED 8K 85Q950TS (Adviesprijs: 9.699,- euro)
  85 inch
 • Samsung QLED 8K 82Q800T (Adviesprijs: 6.689,- euro)
  82 inch

Samsung The Frame QLED TV’s

Vind je het ook zo irritant dat de TV pontificaal in de woonkamer staat? Met de Samsung The Frame tv’s is dit probleem opgelost. De Frame tv’s lijken in eerste instantie op een schilderij. Ze zijn dan ook vrijwel even dik als het frame van een schilderij. De ideale oplossing voor in de moderne woonkamer van nu. Wordt er niks gekeken op tv? Met de Art Modus op deze tv zie je nooit meer een lelijk zwart scherm in de kamer. De tv toont in de standby modus altijd 1 van de 100 beschikbare kunstwerken, zodat je TV mooi opgaat in de rest van de woonkamer. Met de introductie van de nieuwe versie van de Samsung The Frame QLED tv’s dit najaar is het de verwachting dat er ook een aantal Samsung The Frame Black Friday aanbiedingen zijn dit jaar:

Samsung QLED 4K Black Friday deals vorig jaar

Vorig jaar waren de Samsung QLED tv’s tijdens Black Friday erg populair. Met de modellen van vorig jaar waren veel aanbiedingen en het was één van de best verkochte smart tv’s. Omdat er van onderstaande QLED tv’s nog steeds een aantal op voorraad zijn, verwachten we dat onderstaande modellen dit jaar met een nog hogere korting worden verkocht.

Samsung QLED vorig jaar

Tijdens Black Friday is het voor webshops een mooi moment om van hun ‘oude tv’s’ af te geraken met mega kortingen, om zo plek te maken voor de nieuwe tv’s. Dit zorgt ervoor dat de Samsung QLED Black Friday kortingen vaak hoger zijn dan in een andere periode. Met name de oude modellen van vorig jaar worden met Black Friday met korting verkocht.

Samsung QLED 4K of Samsung QLED 8K?

Twijfel je nog of 8K de moeite waard is om op dit moment te kopen? Wat is precies het verschil tussen een Samsung QLED 4K en 8K model? 8K is vier keer scherper dan een 4K tv. Vorig jaar werden de 8K televisies voor het eerst geïntroduceerd door Philips OLED, Samsung en LG. Maar de vraag is natuurlijk of je die extra scherpte wel nodig hebt en überhaupt gebruikt in de praktijk. Uiteraard ben je met een 8K televisie klaar voor de toekomst, maar op dit moment zenden de meeste tv ontvangers, consoles zoals de Playstation 4 en Xbox One X en andere media streamers uit op maximaal 4K. In de 8K range vind je op dit moment nauwelijks content. Dat zal uiteraard de komende tien jaar veranderen, maar de vraag is dus of je op dit moment al daarin moet gaan investeren voor de toekomst.

Wat is Black Friday?

Vorig jaar is Black Friday definitief doorgebroken in Nederland. Waar we eerst nog spraken van een Amerikaanse traditie, is Black Friday ook in Nederland niet meer weg te denken. Het is de periode eind november dat er weer Sinterklaas en kerstcadeaus moeten worden gekocht. Webshops en merken als Samsung spelen hier op in door met grandioze aanbiedingen te komen, zodat klanten producten van hun merk kopen. Al jaren verbreekt Black Friday verkoop records en ook komend jaar wordt er weer een groei in het aantal verkopen verwacht. Afgelopen jaar bleek wel dat Nederlandse webshops iets minder geduldig zijn dan de Amerikaanse webshops en vaak al iets eerder beginnen met het bekend maken van Samsung QLED tv Black Friday deals. Houdt deze pagina dus in de week van 29 november regelmatig in de gaten, dan ben je als één van de eerste op de hoogte van de start van Black Friday.

Black Friday & Samsung QLED TV vorig jaar

Vorig jaar kon je niet om Black Friday heen. In ieder journaal werd er wel aandacht besteed aan het record aantal verkopen bij alle populaire webshops. Ook Samsung had in samenwerking met de webshops verschillende goede aanbiedingen van haar elektrische apparatuur. Populair waren vooral de Samsung Smart TV’s tijdens Black Friday. Met name de nieuwe en oude collectie Samsung QLED Black Friday deals waren bij veel webshops snel uitverkocht, waarbij veel klanten moesten worden teleurgesteld omdat OP ook echt OP was. Ook het komende jaar is de verwachting dat Samsung weer uitpakt met hoge korting op de Samsung QLED smart tv’s. Dit kan door middel van een cashback actie, maar ook in de vorm van een normale aanbieding.

Thinka, de smart hub voor het toevoegen van Z-Wave apparaten aan HomeKit

Thinka interview

Met de nieuwe Smart Hub van Thinka maakt het Nederlandse merk Thinka het voor een breder publiek mogelijk om nog eenvoudiger je huis te automatiseren via de Apple Woning app. De Apple Woning app is één van de meest intuïtieve apps om mee te werken als het om het automatiseren van je huis gaat, maar heeft als groot nadeel dat een product Home Kit gecertificeerd moet zijn om te kunnen worden bediend vanuit de app, daardoor zie je waarschijnlijk niet alle slimme apparaten in je huis terug in de app. Met Thinka behoort dit probleem tot het verleden, want Thinka zorgt ervoor dat je ook niet gecertificeerde slimme apparaten die gebruik maken van het Z-Wave protocol kan bedienen vanuit de Apple Woning app. We spraken met Mariella de Koning over wat je nog meer kan met de nieuwe Smart Hub van Thinka en wat de verschillen zijn met de Thinka KNX.

Waar kunnen we Thinka van kennen?

Thinka is een Amsterdams bedrijf, dat inmiddels alweer ruim zes jaar actief is in de smart home wereld. Met de Thinka KNX richt het bedrijf zich de afgelopen jaren op professionele automatisering van bedrijven en particulieren die meer te besteden hebben voor het aanleggen van een volledig bedraad domotica netwerk. Alles in het netwerk is bedraad om haperingen en beveiligingsissues te voorkomen. Hierbij komt er voor het instellen en aanleggen van het systeem altijd een installateur aan te pas en ook voor het instellen van automatiseringen moeten de meeste bedrijven een installateur inschakelen.

Met de introductie van de nieuwe Smart Hub Thinka richt het bedrijf zich op de snel groeiende draadloze smart home consumentenmarkt.

Waarom is Thinka ontwikkeld?

Thinka voorziet in de behoefte om smart home producten eenvoudiger met elkaar te laten communiceren vanuit één en dezelfde app. Thinka maakt hiervoor gebruik van de Apple Woning app die standaard op iedere iPhone, iPad en iWatch is geïnstalleerd. Zonder Thinka is het enkel mogelijk om Apple HomeKit gecertificeerde producten toe te voegen aan de app, maar met Thinka vertienvoudig je het aantal producten dat werkt met de Apple Woning app en maak je het mogelijk om scènes  en automatiseringen aan te maken met alle gekoppelde slimme apparaten.

Waarom hebben jullie gekozen voor Apple HomeKit als basis?

Apple HomeKit is volgens ons een stuk veiliger dan Google Home en Amazon Alexa. Dit komt omdat er gewerkt wordt vanuit het lokale netwerk en niet vanuit de cloud zoals bij Google Home en Amazon Alexa het geval is.

Apple HomeKit werkt enkel met gecertificeerde bedrijven, waar een lang proces aan vooraf gaat voordat je toestemming krijgt, waardoor er veel minder wildgroei is en je zeker bent van een veilig product. Ook Thinka is Apple gecertificeerd en mag gebruik maken van de Apple chip in haar producten. Deze chip zorgt voor een optimaal beveiligde communicatie tussen je iPhone en Thinka. Je hoeft je dus nooit zorgen maken over je data en ook het binnendringen van ongewenste gasten op je smart home systeem is optimaal beveiligd.

Waarom geven jullie de voorkeur aan de Apple Woning app in plaats van een eigen Thinka app?

Het klopt dat het bedienen van je smart apparaten nog steeds verloopt via de Apple Woning app. Dit is wat ons betreft nog steeds de makkelijkste app om al je slimme apparaten vanuit één app te bedienen en middels het aanmaken van scènes, automatisering, geo fencing en adaptive lighting optimaal onderling te laten communiceren.

Is het installeren van Thinka eenvoudig?

Jazeker, we hebben het installatieproces zo eenvoudig mogelijk gehouden, zodat Thinka toegankelijk is voor iedereen die met een smartphone of tablet om kan gaan. Je koppelt de Smart Hub van Thinka met je router via de meegeleverde netwerkkabel. Via de web interface van Thinka kun je vervolgens heel gemakkelijk je Z-Wave producten toevoegen en Thinka pairen met HomeKit.

Met Thinka kan ik dus in één keer meer dan 3.000 extra producten toevoegen? Hoe kan dit?

Thinka maakt gebruik van het Z-Wave protocol, een soort taal die smart home producten onderling communiceren naar elkaar. Het Z-Wave protocol is vele malen energiezuiniger en stabieler dan bijvoorbeeld Wifi en geniet daarom grote populariteit onder smart home experts en installateurs. Maar niet ieder product met Z-Wave is Apple HomeKit gecertificeerd, vanwege de strenge eisen die hiervoor gelden. Daarom zie je deze producten normaalgesproken niet verschijnen in de Apple Woning app. Met Thinka kan je ervoor zorgen dat deze producten wel in je Apple Woning app verschijnen, waardoor je ook toegang krijgt tot de niet Apple gecertificeerde Z-Wave producten in de Apple Woning App. Door deze koppeling is het nu ook voor deze producten mogelijk om gebruik te maken van de handige scènesen automatisering waar de Apple Woning app om bekend staat. Daarbij zijn HomeKit gecertificeerde producten over het algemeen wel 15-25% duurder dan Z-Wave producten. Door Thinka te gebruiken ontsluit je voordelig kwalitatief hoogwaardige smart home producten naar je Apple Home App.

Kunnen Android gebruikers ook gebruik maken van Thinka?

Ook Android gebruikers hebben profijt van de Thinka, want Thinka werkt ook met de Google Home app.

Voor mensen die nog twijfelen tussen Thinka en Thinka KNX, wat zijn de grootste verschillen?

Een van de belangrijkste keuzes die je als gebruiker kunt maken is of je je huis draadloos of bedraad wil automatiseren.
Een bedraad automatiserings systeem heeft als voordeel dat het heel duurzaam, betrouwbaar en veilig is, maar het is wel duur en minder gemakkelijk aan te leggen in een bestaand huis.

Dit is een belangrijke reden voor mensen om hun huis draadloos te automatiseren. En dit stap voor stap te doen.

Onafhankelijk van de keuze voor bedrade of draadloze huisautomatisering, zorgt Thinka met Thinka KNX of Thinka Z-Wave ervoor dat de huisbewoners hun gehele huis via Apple Woning App kunnen bedienen en zelf scènes en automatiseringen kunnen toevoegen.

Waar kan je Thinka kopen?

Wil je serieus werk maken van het automatiseren van je smart home en alles vanuit één app bedienen, dan kan je niet zonder Thinka. Thinka is te koop in de Thinka webshop , maar ook bij smart home specialisten zoals Robbshop en Momotica en binnenkort ook bij Amac.