Is de Homewizard app gratis?

Homewizard App

Er blijkt bij smart home gebruikers nog veel onduidelijkheid te zijn over de Homewizard app. Zo krijgen we regelmatig de vraag of de Homewizard app gratis is. Ja dit is het geval, maar net als bij veel andere apps kan je tegen betaling de beschikking krijgen over meer functies. In dit blog bespreken we alles wat je moet weten over de Homewizard Energy app.

Lees verder…

Hoe koppel je zonnepanelen met Homewizard?

De P1 Meter van Homewizard maakt het mogelijk om real-time inzicht te krijgen in je energieverbruik. Ook zie je in de Homewizard app wat je zonnepanelen terugleveren aan het net. Belangrijk is om te beseffen dat je in eerste instantie alleen ziet wat je teruglevert. Je ziet dus niet de totale opbrengst van je zonnepanelen. Er zijn echter twee manieren om ook de opbrengst van je zonnepanelen inzichtelijk te maken in de Homewizard app.

Lees verder…

Hoe betrouwbaar is Homewizard?

Homewizard

Een veel gestelde vraag is: Hoe betrouwbaar is Homewizard? Je kan deze vraag op twee manieren interpreteren, namelijk hoe betrouwbaar de Homewizard webshop en de klantenservice is? Maar je kan ook met de vraag zitten hoe betrouwbaar de metingen van Homewizard zijn? Omdat we zelf eigenlijk tot nu toe goede ervaringen hebben met Homewizard op het gebied van klantenservice en webshop leveringen, gaan we eerst in op hoe betrouwbaar de metingen zijn van de verschillende meters van Homewizard.

Lees verder…