Is de Homewizard app gratis?

Homewizard App

Er blijkt bij smart home gebruikers nog veel onduidelijkheid te zijn over de Homewizard app. Zo krijgen we regelmatig de vraag of de Homewizard app gratis is. Ja dit is het geval, maar net als bij veel andere apps kan je tegen betaling de beschikking krijgen over meer functies. In dit blog bespreken we alles wat je moet weten over de Homewizard Energy app.

Lees verder…

Wat is een P1 meter?

Wat is een P1 meter?

Met de stijgende energieprijzen is de P1 meter populairder dan ooit. Maar wat is een P1 meter? En wat is het nut van een P1 meter? In dit blog geven we antwoord op deze vragen en geven we je tips over hoe je een P1 meter kan gebruiken om je energieverbruik te verminderen.

Lees verder…

Hoe betrouwbaar is Homewizard?

Homewizard

Een veel gestelde vraag is: Hoe betrouwbaar is Homewizard? Je kan deze vraag op twee manieren interpreteren, namelijk hoe betrouwbaar de Homewizard webshop en de klantenservice is? Maar je kan ook met de vraag zitten hoe betrouwbaar de metingen van Homewizard zijn? Omdat we zelf eigenlijk tot nu toe goede ervaringen hebben met Homewizard op het gebied van klantenservice en webshop leveringen, gaan we eerst in op hoe betrouwbaar de metingen zijn van de verschillende meters van Homewizard.

Lees verder…