Ring Black Friday 2024

Ben je op zoek naar de beste Ring Black Friday acties? Wij houden gedurende de hele Black Friday periode in de gaten waar de Ring Video Doorbell Plus, Ring Video Deurbel Pro 2, Ring Video Deurbel Wired en Ring Cams tegen de hoogste korting worden aangeboden. Ring was vorig jaar al een erg populair Smart Home Black Friday product, het merk is inmiddels in handen van Amazon en werkt dus optimaal samen met Amazon’s Alexa.

Ring Black Friday deals

Op dit moment zijn we al op de hoogte gebracht door verschillende webshops wat de beste Ring Black Friday deals van 2024 zijn. We mogen deze pas vermelden als Black Friday van start gaat. Vorig jaar waren er al deals vanaf zondag met Ring, ook dit jaar is de verwachting dat de eerste Ring Black Friday aanbiedingen op zondag online staan. Houdt deze pagina dus regelmatig in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de beste deals met Ring.

Kijk op Bol.com & Tink voor de scherpste aanbiedingen van dit moment met Ring.

Waar ben je naar op zoek?

Ring Deurbel | Ring Camera’s | Ring Alarmsystemen

Ring Video Deurbel Black Friday deals

De Ring Video Doorbell Plus is een erg fijne slimme deurbel met batterij. DeRing Video Doorbell Plus zal tijdens Black Friday met korting worden verkocht. We weten ruimschoots van tevoren bij welke webshops de Ring Video deurbel met korting wordt aangeboden, maar mogen dit pas delen als Black Friday begint.

Wat kan je met een Ring deurbel?

Met een Ring deurbel wordt je naast de normale gong, gewaarschuwd via je smartphone als er iemand aanbelt. Zo kan je op je smartphone meteen zien wie er voor de deur staat en eventueel met diegene praten als je niet in staat bent om de deur open te doen. I.c.m. een abonnement is het mogelijk om momenten voor je deur terug te kijken. Per model verschilt het wat de kwaliteit is van de camera, of je terug kan spreken en of er nachtzicht op zit. Kijk dus goed welke Ring slimme deurbel bij jou past.

Ring Alarm Black Friday acties

Het Ring alarm is een betrouwbaar en simpel te installeren alarmsysteem. Regelmatig worden er nieuwe Ring alarm producten geïntroduceerd, zodat je veel verschillende dingen in huis kan beveiligen. Zo kan je met de Ring Alarm deursensor in de gaten houden wanneer een deur wordt geopend of dichtgaat, met de bewegingssensor worden bewegingen in huis gedetecteerd en met het Ring bedieningspaneel schakel je het alarm eenvoudig uit of in als je binnenkomt. Uiteraard is het Ring Alarm ook te bedienen en in de gaten te houden via je smartphone. Met het Ring Alarm – vijfdelige set – startpakket kan je direct aan de slag.

Ring Cam Black Friday deals

Naast slimme deurbellen heeft Ring ook een aantal beveiligingscamera’s die werken met dezelfde app als de Ring deurbel. Erg handig dus, dat je je huis in de gaten kan houden via één app. Ook erg handig is dat een aantal Ring Cams op batterij werken, zodat je ze ook kan plaatsen op plekken waar geen stroompunt voor handen is.

De volgende Ring Cams zijn in de aanbieding tijdens Black Friday dit jaar:

Wat is Black Friday?

Black Friday is een uit Amerika overgewaaide traditie. In de Verenigde Staten is het de vrijdag na Thanksgiving als veel Amerikanen nog vrij zijn en traditioneel de inkopen doen voor Kerstmis. Om bezoekers de winkels in te lokken, stunten de winkels met lage prijzen en hoge kortingen op populaire producten. Met name elektronica is erg populair, omdat deze normaal gesproken vrij duur zijn om aan te schaffen.

Black Friday is sinds een aantal jaar ook erg populair in Nederland. Vooral online worden veel populaire producten met hoge korting verkocht. Nederlanders kopen met name in voor zichzelf of voor kerst- en sinterklaascadeaus.

Ring & Black Friday vorig jaar

De slimme deurbel van Ring is ieder jaar weer een populair Black Friday product. Ook Ring accessoires worden vaak met korting verkocht in deze periode. Een mooi moment dus om te beginnen met het beveiligen van je huis met een Ring deurbel of Ring camera. De kortingen liepen vorig jaar op tot ongeveer 25 %.