Samsung QLED TV Black Friday deals

Samsung QLED Black Friday

Black Friday is de tijd van het jaar om een Samsung QLED tv aan te schaffen. De QLED tv’s van Samsung zijn het anwoord op de OLED tv’s van andere merken. De QLED tv’s geven een hoge helderheid en 100 % kleurniveau. De tv’s beschikken over een sterk verbeterde zwart weergave in vergelijking met normale tv’s. Alle QLED tv’s hebben een minimale resolutie van 4K, het topmodel heeft zelfs 8K. O.a. de Samsung Q950R beschikt over deze hoge resolutie, waardoor je zelfs de kleinste details kan zien. We verwachten net als vorig jaar dat er weer verschillende Samsung QLED Black Friday acties zijn. Dit kan in de vorm van een reguliere korting zijn of cashback actie. We mogen de aanbiedingen van dit jaar pas delen op het moment dat Black Friday van start gaat. Officieel is dit op 29 november 2024, maar vorig jaar begon Black Friday al een paar dagen eerder.

Welk formaat TV ben je naar op zoek?

43 INCH | 50 INCH | 55 INCH | 65 INCH | 75 INCH

Beste QLED Black Friday deals 2024

Door de populaire webshops zijn we al op de hoogte gesteld van de Samsung QLED Black Friday aanbiedingen. We mogen de korting pas delen als Black Friday van start gaat. Vorig jaar kwamen de eerste Samsung QLED Black Friday aanbiedingen al op dinsdag online. Ook dit jaar verwachten we dat het prijzenfestijn eerder van start gaat.

Op dit moment zijn er Black Friday deals met Samsung QLED tv’s bij

Black Friday deals met Samsung QLED

Beste deals 2024

Zodra de Black Friday deals bekend mogen worden gemaakt, plaatsen we hier de beste deals met Samsung QLED en Samsung Neo QLED.

43 Inch Samsung QLED Black Friday Deals

Samsung QE43Q65B – 43 inch – 4K QLED – 2022 – Europees model

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com (€529,00)
Samsung QE43QN92B – 43 inch – 4K Neo QLED – 2022

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com
Samsung QE43Q60B – 43 inch – 4K QLED – 2022

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com (€469,99)

50 inch Samsung QLED Black Friday Deals

55 inch Samsung QLED Black Friday Deals

65 inch Samsung QLED Black Friday Deals

75 inch Samsung QLED Black Friday Deals

Samsung QLED 4K tv’s 2024

Wij verwachten dat dit jaar een aantal van de populairste Samsung QLED tv’s met als introductiejaar 2024 tijdens Black Friday met een hoge korting worden verkocht. Naast deze korting zal er waarschijnlijk ook sprake zijn van een cashback via Samsung zelf. Bij een cashback betaal je in eerste instantie aan de webshop het volledige bedrag, maar kan je na het ontvangen van je aankoop een deel van het bedrag terugvragen bij Samsung. Wij verwachten in 2024 Samsung QLED Black Friday deals.

Samsung QLED 8K TV Black Friday

De Samsung QLED 8K tv’s zijn zelden in de aanbieding. De goedkoopste 8K tv van Samsung is normaal gesproken 3.599,- euro. Vorig jaar waren deze tv’s nog niet in de verkoop, dus het is nog even afwachten of er dit jaar voor het eerst 8K Black Friday aanbiedingen zijn. De volgende Samsung TV’s hebben 8K UHD:

 • Samsung QLED 8K QE55Q950R (Adviesprijs: 1899,- euro)
  55 inch
 • Samsung QLED 8K 65Q900T (Adviesprijs: 5.378,- euro)
  65 inch
 • Samsung QLED 8K 65Q950TS (Adviesprijs: 4.499,- euro)
  65 inch
 • Samsung QLED 8K 65Q800T (Adviesprijs: 2.949,- euro)
  65 inch
 • Samsung QLED 8K 75Q900R (Adviesprijs: 3.999,- euro)
  75 inch
 • Samsung QE55Q950R (Adviesprijs: 3499,- euro)
  55 inch
 • Samsung QLED 8K QE65Q950R (Adviesprijs: 4.999,- euro)
  65 inch
 • Samsung QLED 8K QE75Q950R (Adviesprijs: 6.999,- euro)
  75 inch
 • Samsung QLED 8K 75Q950TS (Adviesprijs: 5.899,- euro)
  75 inch
 • Samsung QLED 8K 75Q800T (Adviesprijs: 3.979)
  75 inch
 • Samsung QLED 8K 75Q900T
  75 inch
 • Samsung QLED 8K QE82Q950R (Adviesprijs: 7.399,- euro)
  82 inch
 • Samsung QLED 8K 85Q950TS (Adviesprijs: 9.699,- euro)
  85 inch
 • Samsung QLED 8K 82Q800T (Adviesprijs: 6.689,- euro)
  82 inch

Samsung The Frame QLED TV’s

Vind je het ook zo irritant dat de TV pontificaal in de woonkamer staat? Met de Samsung The Frame tv’s is dit probleem opgelost. De Frame tv’s lijken in eerste instantie op een schilderij. Ze zijn dan ook vrijwel even dik als het frame van een schilderij. De ideale oplossing voor in de moderne woonkamer van nu. Wordt er niks gekeken op tv? Met de Art Modus op deze tv zie je nooit meer een lelijk zwart scherm in de kamer. De tv toont in de standby modus altijd 1 van de 100 beschikbare kunstwerken, zodat je TV mooi opgaat in de rest van de woonkamer. Met de introductie van de nieuwe versie van de Samsung The Frame QLED tv’s dit najaar is het de verwachting dat er ook een aantal Samsung The Frame Black Friday aanbiedingen zijn dit jaar:

Samsung QLED 4K Black Friday deals vorig jaar

Vorig jaar waren de Samsung QLED tv’s tijdens Black Friday erg populair. Met de modellen van vorig jaar waren veel aanbiedingen en het was één van de best verkochte smart tv’s. Omdat er van onderstaande QLED tv’s nog steeds een aantal op voorraad zijn, verwachten we dat onderstaande modellen dit jaar met een nog hogere korting worden verkocht.

Samsung QLED vorig jaar

Tijdens Black Friday is het voor webshops een mooi moment om van hun ‘oude tv’s’ af te geraken met mega kortingen, om zo plek te maken voor de nieuwe tv’s. Dit zorgt ervoor dat de Samsung QLED Black Friday kortingen vaak hoger zijn dan in een andere periode. Met name de oude modellen van vorig jaar worden met Black Friday met korting verkocht.

Samsung QLED 4K of Samsung QLED 8K?

Twijfel je nog of 8K de moeite waard is om op dit moment te kopen? Wat is precies het verschil tussen een Samsung QLED 4K en 8K model? 8K is vier keer scherper dan een 4K tv. Vorig jaar werden de 8K televisies voor het eerst geïntroduceerd door Philips OLED, Samsung en LG. Maar de vraag is natuurlijk of je die extra scherpte wel nodig hebt en überhaupt gebruikt in de praktijk. Uiteraard ben je met een 8K televisie klaar voor de toekomst, maar op dit moment zenden de meeste tv ontvangers, consoles zoals de Playstation 4 en Xbox One X en andere media streamers uit op maximaal 4K. In de 8K range vind je op dit moment nauwelijks content. Dat zal uiteraard de komende tien jaar veranderen, maar de vraag is dus of je op dit moment al daarin moet gaan investeren voor de toekomst.

Wat is Black Friday?

Vorig jaar is Black Friday definitief doorgebroken in Nederland. Waar we eerst nog spraken van een Amerikaanse traditie, is Black Friday ook in Nederland niet meer weg te denken. Het is de periode eind november dat er weer Sinterklaas en kerstcadeaus moeten worden gekocht. Webshops en merken als Samsung spelen hier op in door met grandioze aanbiedingen te komen, zodat klanten producten van hun merk kopen. Al jaren verbreekt Black Friday verkoop records en ook komend jaar wordt er weer een groei in het aantal verkopen verwacht. Afgelopen jaar bleek wel dat Nederlandse webshops iets minder geduldig zijn dan de Amerikaanse webshops en vaak al iets eerder beginnen met het bekend maken van Samsung QLED tv Black Friday deals. Houdt deze pagina dus in de week van 29 november regelmatig in de gaten, dan ben je als één van de eerste op de hoogte van de start van Black Friday.

Black Friday & Samsung QLED TV vorig jaar

Vorig jaar kon je niet om Black Friday heen. In ieder journaal werd er wel aandacht besteed aan het record aantal verkopen bij alle populaire webshops. Ook Samsung had in samenwerking met de webshops verschillende goede aanbiedingen van haar elektrische apparatuur. Populair waren vooral de Samsung Smart TV’s tijdens Black Friday. Met name de nieuwe en oude collectie Samsung QLED Black Friday deals waren bij veel webshops snel uitverkocht, waarbij veel klanten moesten worden teleurgesteld omdat OP ook echt OP was. Ook het komende jaar is de verwachting dat Samsung weer uitpakt met hoge korting op de Samsung QLED smart tv’s. Dit kan door middel van een cashback actie, maar ook in de vorm van een normale aanbieding.