Smart Home Black Friday

Smart Home Black Friday

Op het gebied van Smart Home waren er vorig jaar vele Black Friday aanbiedingen. Op Slimme-woning.nl houden we de beste Smart Home Black Friday aanbiedingen voor je in de gaten zodra Black Friday start. Van de meeste domotica aanbiedingen zijn we al een aantal dagen van tevoren door de webshops op de hoogte gesteld. We kunnen dan ook alvast melden dat ook dit jaar er weer Black Friday aanbiedingen zijn met NestRingGoogle Home, Philips Hue, Netatmo, Honeywell, Tado, iRobot Roomba, Bosch Smart Home, Fibaro, Somfy en Homey. Zodra we de Smart Home aanbiedingen met jullie mogen delen, dan melden we dat op deze pagina en op de merk pagina’s.

Beste Smart Home Black Friday Deals

Bij onderstaande webshops heb je al zeer leuke pre-Black Friday deals:

Nest Black Friday

De smart home apparaten van Google’s Nest waren vorig jaar tijdens Black Friday erg populair. Met name de Nest Hello, Nest Thermostat en Nest Cam waren populair. Als we de Google Home speakers rekenen tot de Nest serie, dan kwam zelfs het populairste Black Friday product van Nest. Een overzicht  van alle Nest producten:

  • Nest Hello – De Nest Hello is een slimme videodeurbel
  • Nest Thermostat – Met de Nest Thermostat kan je via een app je thermostaat aansturen. Ook kan de Nest Thermostat communiceren met andere slimme apparaten en leert het van je aanwezigheid en wensen in huis.
  • Nest Cam – Met de Nest Cam is het mogelijk om je huis in de gaten te houden. Er zijn slimme camera’s voor binnen en buiten.
  • Nest Protect – De Nest Protect is een rook- en koolmonoxidemelder.
  • Google Home – De Google Home speakers zijn slimme speakers die werken met Google Assistant.
  • Google Nest Hub – De Google Nest Hub is een combinatie  van slimme speaker met een touchscreen.

Ga naar de Nest Black Friday pagina

Ring Black Friday

Het merk Ring heeft verschillende slimme videodeurbellen en camera’s voor het beveiligen van je huis. De Ring Video Doorbell was vorig jaar een erg populair smart home apparaat tijdens Black Friday. Met de Ring Video Doorbell Pro krijg je een melding op je smartphone als er iemand voor de deur staat. Ook kan je later terugkijken in de app wie er voor je deur heeft gestaan. Met de Ring camera’s beveilig je je huis binnen- en buitenshuis.

Ga naar de Ring Black Friday pagina

Philips Hue Black Friday

Op het gebied van slimme verlichting is Philips Hue het populairste merk. Philips Hue is echter vrij duur en dus is het verstandig om Philips Hue tijdens Black Friday te kopen. De Philips Hue lijn wordt steeds verder uitgebreid. Inmiddels heeft Philips Hue een heel scala aan slimme lampen voor binnen en buiten.

Ga naar de Philips Hue Black Friday pagina

Honeywell Black Friday

Honeywell kennen we allemaal van de ronde thermostaat die in vele woningen hangt voor het regelen van de verwarming. Met de Honeywell Evohome en Honeywell T6 heeft het merk ook een aantal slimme thermostaten die je via je smartphone kan bedienen. Via geofencing gaat de thermostaat automatisch aan als je thuiskomt en uit als je van huis weggaat. De slimme thermostaat van Honeywell is compatibel met Apple HomeKit. Bekijk alle Honeywell Black Friday deals op de speciale aanbiedingen pagina.

Tado slimme thermostaat

Tijdens Black Friday zal ook de Tado thermostaat weer met korting worden aangeboden. De Tado slimme thermostaat werkt met vrijwel alle smart home platformen, waaronder Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa en IFTTT. Voor het bedienen van individuele ruimtes kan je gebruik maken van de slimme radiatorknop van Tado.

Tado is met name bekend vanwege de slimme thermostaten, maar ook op het gebied van airconditioning maakt Tado het leven gemakkelijker. Met de Tado Slimme Aircobediening maak je van iedere airco een slimme airco die je kan bedienen met je smartphone. We schreven er eerder al een blog over slimme airco.

Somfy

Het merk Somfy regelt je volledige smart home. Het merk heeft vrijwel voor al je apparaten een slimme variant. Zo kan je niet alleen voor slimme verlichting en slimme camera’s bij Somfy terecht, maar ook voor het bedienen van zonwering, gordijnen, garagedeuren en alarm heeft Somfy slimme oplossingen. Erg handig als je alles vanuit één app wilt bedienen. Het Somfy TaHoma platform werkt samen met verschillende andere apparaten waaronder Sonos, Philips Hue en Honeywell.

Vorig jaar waren onder meer de Somfy Tahoma Box, Somfy Protect Home alarm en de Somfy One in de aanbieding tijdens Black Friday. Ook dit jaar is het weer de verwachting dat Somfy met korting wordt verkocht tijdens het Black Friday weekend.

Bosch Smart Home

Bosch Smart Home heeft een brede Smart Home serie voor slim verwarmen en beveiliging. Zowel voor rookmelders, koolmonoxidemelders, slimme camera’s als thermostaten en radiatorknoppen kan je terecht bij Bosch Smart Home. We verwachten verschillende Black Friday Deals met Bosch Smart Home. Ook met de Bosch ProSilence verwachten we Black Friday deals dit jaar.

Fibaro

Fibaro is het merk dat onder meer werkt met met Apple HomeKit. Het domoticamerk werkt volgens het Z-Wave protocol en heeft voor vrijwel al je domotica wensen een oplossing. Zo heeft het merk verschillende slimme stekkers, een rookmelder, koolmonoxidemelder, dimmers voor je wand- en plafondverlichting, bewegingsmelders en slimme radiatorknoppen.

Eufy

Het merk Eufy is niet meer weg te denken als smarthomemerk. Het merk is actief op het gebied van slim schoonmaken en slim beveiligen. We verwachten dit jaar verschillende Black Friday deals met de Eufy Video Doorbell en Eufy Robovac.

Homey

Homey van Athom zorgt ervoor dat al je smart apparaten met elkaar worden verbonden. Kijk op de Homey Black Friday pagina voor verschillende Homey Black Friday deals.

Netatmo

Het merk Netatmo is onlosmakelijk verbonden met smart homes. Het merk biedt een totaaloplossing met in de collectie slimme thermostaten, radiatorknoppen, camera’s, weerstations en rookmelders. Je kan dus zowel je beveiliging als temperatuur in huis met Netatmo regelen.

iRobot Roomba

De iRobot Roomba is een ware revolutie op het gebied van slim huishouden. Want wie wil nou niet vanuit zijn stoel het meest vervelende klusje in huis overlaten aan een robot? En dat is precies was de iRobot Roomba doet, deze robotstofzuiger weet precies waar hij moet stofzuigen en kan via een app worden aangestuurd. Met de meest geavanceerde modellen is het zelfs mogelijk om het legen van de robotzuiger te automatiseren bij het laadstation. We verwachten veel iRobot Roomba Black Friday acties dit jaar. Maar houdt ook zeker onze Robotstofzuiger Black Friday pagina in de gaten voor alle andere merken.

Neato Botvac

De Neato Botvac is één van de meest geavanceerde robotstofzuigers. Het meest geavanceerde model kan maar liefst 120 minuten aan één stuk stofzuigen. Je kan zones aanmaken en plattegronden van meerdere verdiepingen vastleggen. Uiteraard bestuur je de Neato Botvac via een app. We verwachten dit jaar verschillende Black Friday acties met de Neato Botvac.

Gardena

Bij het merk Gardena denk je eerder aan een slimme tuin, dan aan een smart home. Ook is het niet meteen iets waar je aan denkt in de winter, als Black Friday wordt gehouden. Toch is ook het merk Gardena erg populair deze dagen en hebben verschillende webshops hoge korting op Gardena. De Gardena Black Friday aanbiedingen zijn met name gericht op de Gardena Smart serie, waaronder de slimme robotmaaiers en slimme sproeisystemen vallen. Deze maken het mogelijk om het tuinonderhoud van afstand te regelen via een app.

Samsung Family Hub koelkast

De Samsung Family Hub is de koelkast van de toekomst. Deze slimme Samsung koelkast heeft alles wat je van de meest geavanceerde koelkast ter wereld mag verwachten. Uiteraard is het een Amerikaanse koelkast, dus heb je altijd de beschikking over ijsklontjes. Maar indrukwekkender is de grote tablet waarmee je je hele huis kan aansturen, muziek en films kan streamen en nog veel meer. Met de app op je smartphone kan je zelfs met een camera de binnenkant van de koelkast zien. Ideaal als je in de supermarkt staat en niet zeker weet of je nog boter of melk hebt. Lees er alles over op de Family Hub Black Friday pagina.

Samsung QLED TV’s

De smart TV’s van Samsung zijn niet aan te slepen tijdens Black Friday. Het is dan ook een mooi moment om gebruik te maken van één van de vele Samsung QLED TV Black Friday deals. Met deze Samsung Smart TV’s heb je het scherpste beeld en komt de kleur zwart nog beter tot zijn recht. Uiteraard kan je met de Smart tv opties ook Netflix, Youtube en internetten op je tv.

Philips OLED tv’s

Bij een Smart tv denk je al snel aan een Philips Ambilight tv. De meeste Philips Ambilight tv’s zijn inmiddels voorzien van OLED, dit zorgt ervoor dat zwart nog zwarter is op je tv. Hierdoor zie je schaduwen nog beter en worden films levensecht. Ieder jaar zijn er vele Philips OLED Black Friday deals.

Samsung smart wasmachines

Samsung heeft verschillende wasmachines die je met een app kan besturen. De Samsung QuickDrive, Samsung AddWash en Samsung EcoBubble zijn verschillende wasmachines van Samsung die je met een app kan besturen. We verwachten een aantal Samsung QuickDrive Black Friday deals dit jaar.

Black+Decker

Ga je veel klussen in huis? Bij het smart maken van je woning heb je wel gereedschap nodig. Maak daarom gebruik van één van de vele Black+Decker Black Friday aanbiedingen. Onder meer hoge korting op boormachines, stoomreinigers, robotstofzuigers, kruimeldieven en tuingereedschap. Ben je meer een fan van Makita? Ook van Makita en DeWalt verwachten we verschillende aanbiedingen.

Smart Home & Black Friday vorig jaar

Black Friday kon vorig jaar met recht Smart Home Black Friday worden genoemd, want de populairste producten waren vrijwel allemaal Smart Home apparaten. Het populairste product was de Google Home Mini die voor de helft van de prijs bij onder meer Bol.com werd aangeboden. Ook andere Smart home apparaten scoorden goed tijdens Black Friday. Zo waren merken als Sonos, Philips Hue, Nest en Ring bij veel webshops na een paar uur al uitverkocht door de hoge korting.

Wat is Black Friday?

Black Friday is van oorsprong een Amerikaanse traditie. Het is de dag na Thanksgiving, wanneer de meeste Amerikanen vrij zijn van het werk. Winkels en webshops spelen hier in de Verenigde Staten handig op in door klanten met hoge kortingen de winkels in te lokken. Traditioneel worden op deze dag de kerstinkopen gedaan, hetgeen gepaard gaat met lange rijen in de winkels. Daarom wordt het in Amerika Zwarte Vrijdag genoemd, vanwege de grote aantallen mensen die op deze dag naar de winkels gaan.

In Nederland speelden een paar webshops een aantal jaar geleden voor het eerst in op de koopgekte van Black Friday. Met name op elektronica gebied werden een paar producten met hoge korting aangeboden. Vorig jaar kwam de echte doorbraak van Black Friday in Nederland. Niet alleen webshops, maar ook fysieke winkels speelden in op de hype uit Amerika. Ook waren het niet alleen elektronica apparaten die met korting werden aangeboden. Vrijwel in iedere productcategorie waren er flinke aanbiedingen.

Dit jaar is Black Friday op 29 november 2024. Het is de verwachting dat Smart Home wederom één van de best verkochte productcategorieën zal zijn. Black Friday is voor merken als Nest, Sonos en Philips Hue een mooi moment om veel consumenten aan zich te verbinden, dus ook dit jaar zal Smart Home met hoge korting worden verkocht is de verwachting. Vorig jaar waren veel producten snel uitverkocht, omdat er veel te weinig was ingekocht om aan de vraag te voldoen. Het is dus bij sommige producten zaak om snel je slag te slaan.