Somfy Black Friday deals

Somfy Black Friday Deals

Het Franse merk Somfy heeft al 50 jaar ervaring met huisautomatisering. Ze waren één van de eerste bedrijven met elektrische rolluiken, screens en zonweringen. Het was ook één van de eerste merken waarbij je draadloos via een afstandsbediening zonwering, rolluiken en raamdecoratie kon bedienen. Sinds negen jaar is Somfy het merk op het gebied van slim wonen met de introductie van de Somfy TaHoma. Een basisstation Somfy TaHoma Box waarmee je je hele huis kan aansturen via de app. Niet alleen Somfy apparaten, maar ook onder meer Philips Hue verlichting en Honeywell thermostaten werken via de TaHoma Box. In totaal zijn er meer dan 200 slimme apparaten die je kan aansturen via de TaHoma Box. Somfy is niet vaak in de aanbieding en met een prijs van 299,- euro is de Somfy TaHoma Box niet goedkoop om aan te schaffen. We verwachten verschillende Somfy Black Friday deals met onder meer de Somfy TaHoma Box, Somfy Outdoorcamera, Somfy Smart Home Starterspakket en Somfy Protect.

Lees verder…

Senic aanbieding – Senic Friends of Hue

Ben jij op zoek naar goedkope aanbiedingen met Senic Friends of Hue? We kunnen ons voorstellen dat de Senic lichtschakelaars normaal gesproken wat duur zijn en je dus liever Senic met korting koopt. Daarom houden we op deze pagina de beste aanbiedingen met Senic Friends of Hue bij. We controleren ieder uur wat op dat moment de laagste prijs is op een Senic lichtschakelaar of voordeelbundel.

Lees verder…

Tado Black Friday deals

Tado Black Friday
Tado Black Friday

Eerder al schreven we over de Tado slimme Aircobediening. Hiermee maak je van je normale airco een slimme airco. Maar het merk Tado zorgt niet alleen voor verkoeling, ook voor een slimme thermostaat kan je terecht bij Tado. De Tado Slimme Thermostaat V3+ wordt erg goed beoordeeld door klanten. Waar populaire merken als Nest nog geen oplossing hebben voor temperatuurregeling in verschillende zones, heeft Tado naast de Tado Slimme Thermostaat ook de Tado Slimme Radiatorknop waarmee zone regeling mogelijk is. We verwachten weer veel tado aanbiedingen tijdens Black Friday.

Beste Tado Black Friday deals 2024

Black Friday gaat van start op 2024. Waarschijnlijk zijn er echter wederom webshops die al eerder met Black Friday van start gaan. Dat Tado dit jaar met korting te koop is tijdens Black Friday is al zeker. We hebben al van meerdere webshops doorgekregen welke Tado Black Friday aanbiedingen er dit jaar zijn en we mogen deze met jullie delen zodra het koopjesfestijn van start is gegaan. We checken de hele dag waar Tado tegen de laagste prijs te koop is.

Op dit moment vind je de beste Tado aanbiedingen bij Tink, Bol.com, tado.nl & Coolblue

Tink.nl heeft ieder jaar de goedkoopste voordeelbundels met tado tijdens Black Friday

tado Starterkit | tado Radiatorknop | tado bedraad | tado draadloos | Radiator slimme thermostaat

tado Starterkit Black Friday

De tado starter kits bestaan uit de basis producten van tado. Afhankelijk van je cv-ketel en huidige installatie van je thermostaat heb je één van deze producten nodig om de verbinding tussen je netwerk en cv-ketel te maken.


tado slimme radiatorknop bundelvoordeel

Hoe meer tado radiatorknoppen je in één keer bestelt, hoe hoger de korting. Je moet wel al in het bezit zijn van een tado startpakket om gebruik te kunnen maken van deze radiatorknoppen. Onder deze aanbiedingen staan startpakket aanbiedingen met meerdere radiatorknoppen voor extra voordeel.

tado bedrade slimme thermostaat

Heb jij op dit moment een bedrade thermostaat in de woonkamer hangen? Dan heb je deze tado bedrade slimme thermostaat nodig voor het verwarmen van je woning via tado.

tado draadloze slimme thermostaat

tado Slimme radiator thermostaat

Tado Slimme Radiator Thermostaat Starter + 2 radiatorknoppen

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com
Tado Slimme Radiator Thermostaat Starter + 3 radiatorknoppen

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com
Tado Slimme Radiator Thermostaat Starter + 6 radiatorknoppen

Op dit moment het goedkoopste bij:

coolblue.nl (€586,00)
bol.com

tado Black edition

Past een zwarte thermostaat beter in jouw woonkamer? Met de tado Slimme thermostaat Black Edition heb je een prachtige thermostaat in huis die past bij jouw interieur en muren. We verwachten dit jaar voor het eerst Black Friday deals met de tado slimme thermostaat Starterskit V3+ Black Edition.

Nog meer deals met tado

 • Tado Slimme Radiatorknop
 • Tado Slimme Thermostaat V3+
 • Tado Slimme Thermostaat V3+ Starterkit – Bedrade variant
 • Tado Slimme Thermostaat V3+ startpakket + 2 radiatorknoppen
 • Tado Slimme Thermostaat V3+ startpakket + 3 radiatorknoppen
 • Tado° Slimme Thermostaat V3+ met 4 Radiatorknoppen
 • Tado° thermostaat V3+ met 6 Tado slimme radiatorknoppen
 • Tado Slimme Radiatorknop – Starterskit V3+
 • Tado Slimme Radiatorknop Duo Pack
 • Tado Slimme Radiatorknop Four Pack
 • Tado Slimme radiatorknop 6 pack
 • Tado Draadloze temperatuursensor
 • Tado Slimme Aircobediening V3+

Tado Slimme Thermostaat V3+ en Black Friday, vorig jaar groot succes

Vorig jaar was de Tado Slimme Thermostaat Black Friday deal een groot succes. De korting was bij sommige webshops meer dan 20 %. De Tado Slimme Thermostaat V3+ is één van de populairste slimme thermostaten. Op dit moment is de Tado al een aantal keer in de aanbieding geweest. De verwachting is dat tijdens Black Friday de korting nog hoger is op de Tado° Slimme Thermostaat Starterskit V3+. Dat slimme thermostaten populair zijn tijdens Black Friday bleek vorig jaar ook met de Nest Learning Thermostat wat één van de best verkochte Black Friday deals was.

De Tado° Slimme Thermostaat Starterskit V3+ bestaat uit de slimme tado V3+ thermostaat en de tado° Internet Bridge. Het is het ideale startpakket om te beginnen met tado°. Let goed op dat je de juiste keuze maakt tussen de Tado Bedrade slimme thermostaat – Starterskit V3+ en de Tado Draadloze Slimme Thermostaat – Starterskit V3+.

Tado Slimme radiatorknop

Tado is één van de weinige merken, samen met Honeywell, waarmee je per ruimte de temperatuur kan regelen. Hiervoor hebben ze uiteraard de thermostaten, maar zeker zo handig is dat je met een slimme radiatorknop en app je nu ook je slaapkamers en gang als aparte zone kan verwarmen. Vorig jaar tijdens Black Friday waren de Tado slimme radiatorknop pakketten erg populair en snel uitverkocht. Ben er dit jaar dus snel bij en sla je slag. De hoogste korting krijg je als je meerdere radiatorknoppen in één keer als bundel besteld.

Met de Starterskit Slimme Radiatorknop V3+ kan je ook zonder tussenkomst van een slimme thermostaat je verwarming slim bedienen per ruimte.

Tado bundel Black Friday deals

Bij een aantal webshops heb je interessante tado bundels die de Black Friday korting nog interessanter maken. Zo heeft Tink een groot aantal bundelpakketten die met name interessant zijn als je een pakket zoekt met meerdere radiatorknoppen. Of dat je nou op zoek bent naar een tado Slimme radiatorthermostaat 8-pack of 4-pack, voor ieder aantal is er wel een voordeelbundel.

Tado met Nest Mini & Nest Hub bundels

Wil je je tado thermostaat met je stem kunnen bedienen, dan is een smart speaker onmisbaar. Bij een aantal webshops hebben ze interessante bundels met Tado in combinatie met de Google Nest Mini en de Google Nest Hub.

Over Black Friday in Nederland

Waarom een Engelse naam voor een Nederlandse koopjesdag? Oorspronkelijk komt Black Friday uit Amerika. Daar gaan de Amerikanen de dag na Thanksgiving op pad voor het kopen van de kerstcadeaus. Voor het internettijdperk leverde dit lange rijen op voor de winkels. In het huidige tijdperk zorgt het met name voor snel uitverkochte online voorraden. Je moet bij sommige Tado Black Friday deals er dan ook op tijd bij zijn, want webshops werken met een beperkte voorraad. Ook gebruiken webshops deze periode om van hun oude voorraad af te geraken. In het geval van Tado zal dit niet zo zijn, want met de Thermostaat V3+ en Airco Bediening 3+ zijn er geen oudere modellen meer te koop van Tado.

Adviesprijs: 199,- euro

Adviesprijs: 109,95 euro

Adviesprijs: 89,99 euro

Adviesprijs: 199,- euro

Nest Cam Black Friday deals

Google Nest Cam Black Friday

Benieuwd naar alle Google Nest Cam Black Friday deals van 2024? Op deze pagina hebben we alle deals met de Nest Cam overzichtelijk op een rijtje gezet, voor binnen en buiten. Waarom de prijzen van Google Nest Cam vergelijken op Slimme-woning.nl? Wij hebben uiteraard onze algoritmes om de prijzen iedere minuut te checken bij alle webshops, maar checken daarnaast ook handmatig de prijzen van verschillende voordeelbundels die niet door webshops aan de vergelijkingssites worden doorgegeven.

Vorig jaar had webshop Tink bijvoorbeeld de beste prijzen met Google Nest, maar kwam deze webshop bij vrijwel geen één webshop terug. Omdat wij alles ook handmatig checken heb jij altijd de beste Google Nest Doorbell Black Friday deal. Daarom vind je ook de beste voordeelbundel deals hier wel en op andere websites niet.

Lees verder…

Google Nest Thermostat Black Friday deals

Nest Therrmostat Black Friday

Benieuwd naar alle Google Nest Thermostat Black Friday deals van 2024? Op deze pagina hebben we alle deals overzichtelijk op een rijtje gezet met de Google Nest Thermostaat. Waarom de prijzen van Google Nest Thermostat vergelijken op Slimme-woning.nl? Wij hebben uiteraard onze algoritmes om de prijzen iedere minuut te checken bij alle webshops, maar checken daarnaast ook handmatig de prijzen van verschillende voordeelbundels die niet door webshops aan de vergelijkingssites worden doorgegeven.

Vorig jaar had webshop Tink bijvoorbeeld de beste prijzen met Google Nest, maar kwam deze webshop bij vrijwel geen één vergelijkingssite terug naar voren in de resultaten. Omdat wij alles ook handmatig checken heb jij altijd de beste Google Nest Thermostat Black Friday deal. Daarom vind je de beste voordeelbundel deals wel op deze website, maar niet op andere sites. Scoor jij dus toch nog even die gratis Nest Mini bij de Nest Thermostat of een Nest Doorbell met korting.

Beste Nest Thermostat Black Friday deals

Google Nest Learning Thermostat Voordeelbundels

Je kan de Google Nest Learning Thermostat V3 Premium ook vaak met bundelkorting kopen. Je krijgt er dan een ander Google Nest product met korting bij. Dit zijn op dit moment de beste Nest Learning Thermostat Black Friday voordeelbundels:

Wat kan je met de Google Nest Thermostat?

De Google Nest Thermostat is een slimme thermostaat die geschikt is voor alle CV-ketels. Via een app op je smartphone of tablet kan je de temperatuur bepalen en een weekschema instellen. Ben je op vakantie, dan kan je vanaf je vakantie adres de temperatuur bepalen. De Nest Thermostat kan OpenTherm-technologie gebruiken om je CV-ketel nog slimmer aan te sturen en nog meer energie te besparen. De slimme thermostaat leert de favoriete temperaturen in je huis te herkennen door je gebruik. Op basis daarvan kan hij zelf een schema voor je maken. Ook kan je op basis van geo-fencing bepalen of de thermostaat aan of uit gaat, de verwarming gaat dan automatisch uit als je van huis gaat. Ook kan je met de Nest Thermostat het warm water aansturen.

Wist je dat de Google Nest Thermostat ook erg goed samenwerkt met de Google Nest Protect? Constateert de Nest Protect dat er koolmonoxidegas wordt gelekt, dan kan hij de CV-ketel via de Nest Thermostat uitschakelen.

Nest Therrmostat Black Friday

Google Nest Thermostat & Black Friday vorig jaar

Met de stijgende gasprijzen zijn slimme thermostaten op dit moment niet aan te slepen. Helaas zijn slimme thermostaten aan de dure kant, dus een aanbieding is welkom. Afgelopen jaren waren er hoge kortingen op de verschillende Nest thermostaten. Ook de aanbiedingen met een Nest Thermostat bundelkorting bijvoorbeeld in combinatie met een Google Nest Mini of een Google Nest Protect waren populair.

BLACK FRIDAY DEAL!

Adviesprijs: 249,- euro

Google Nest Protect Black Friday deals

Google Nest Protect Black Friday deals

Benieuwd naar alle Google Nest Protect Black Friday deals van 2024? Op deze pagina hebben we alle deals overzichtelijk op een rijtje gezet met de Nest Protect. Waarom de prijzen van Google Nest Protect vergelijken op Slimme-woning.nl? Wij hebben uiteraard onze algoritmes om de prijzen iedere minuut te checken bij alle webshops, maar checken daarnaast ook handmatig de prijzen van verschillende voordeelbundels die niet door webshops aan de vergelijkingssites worden doorgegeven.

Vorig jaar had webshop Tink bijvoorbeeld de beste prijzen met Google Nest, maar kwam deze webshop bij vrijwel geen één vergelijkingssite terug. Omdat wij alles ook handmatig checken heb jij altijd de beste Google Nest Protect Black Friday deal. Daarom vind je ook de beste voordeelbundel deals hier wel en op andere websites niet.

Wat is de Nest Protect?

De Nest Protect is een slimme rook- en koolmonoxidemelder.

Op Batterij | Op Netstroom

Lees verder…

Google Nest Doorbell Black Friday deals

Google Nest Deurbel Black Friday

Benieuwd naar alle Google Nest Doorbell Black Friday deals van 2024? Op deze pagina hebben we alle deals overzichtelijk op een rijtje gezet, zowel met de nieuwe Google Nest Doorbell, maar ook met de Google Nest Hello die na dit jaar verdwijnt, maar op dit moment met hoge korting wordt aangeboden. Waarom de prijzen van Google Nest Doorbell vergelijken op Slimme-woning.nl? Wij hebben uiteraard onze algoritmes om de prijzen iedere minuut te checken bij alle webshops, maar checken daarnaast ook handmatig de prijzen van verschillende voordeelbundels die niet door webshops aan de vergelijkingssites worden doorgegeven.

Vorig jaar had webshop Tink bijvoorbeeld de beste prijzen met Google Nest, maar kwam deze webshop bij vrijwel geen één webshop terug. Omdat wij alles ook handmatig checken heb jij altijd de beste Google Nest Doorbell Black Friday deal. Daarom vind je ook de beste voordeelbundel deals hier wel en op andere websites niet.

Lees verder…

Smart Home Black Friday

Smart Home Black Friday
Smart Home Black Friday

Op het gebied van Smart Home waren er vorig jaar vele Black Friday aanbiedingen. Op Slimme-woning.nl houden we de beste Smart Home Black Friday aanbiedingen voor je in de gaten zodra Black Friday start. Van de meeste domotica aanbiedingen zijn we al een aantal dagen van tevoren door de webshops op de hoogte gesteld. We kunnen dan ook alvast melden dat ook dit jaar er weer Black Friday aanbiedingen zijn met NestRingGoogle Home, Philips Hue, Netatmo, Honeywell, Tado, iRobot Roomba, Bosch Smart Home, Fibaro, Somfy en Homey. Zodra we de Smart Home aanbiedingen met jullie mogen delen, dan melden we dat op deze pagina en op de merk pagina’s.

Lees verder…

Netatmo Black Friday

Netatmo Black Friday
Netatmo Black Friday

Ben je op zoek naar Netatmo Black Friday deals? Op het gebied van domotica is er één merk dat een totaal oplossing biedt voor je volledige huis. Het merk Netatmo heeft alles op het gebied van slimme beveiliging, slimme thermostaten en slimme weerstations. Erg handig want over het algemeen communiceren slimme apparaten het beste met elkaar als ze van hetzelfde merk zijn. Je kan dan zonder tussenkomst van een basisstation, bijvoorbeeld een Homey of Somfy TaHoma Box, toch al je apparaten samen laten werken. Netatmo heeft onder meer een slimme camera, slimme thermostaat, slimme radiatorknop, slimme rookmelder en slimme deurbel. Tijdens Black Friday zijn de producten van Netatmo met korting te koop bij veel webshops.

Lees verder…