Somfy Black Friday deals

Het Franse merk Somfy heeft al 50 jaar ervaring met huisautomatisering. Ze waren één van de eerste bedrijven met elektrische rolluiken, screens en zonweringen. Het was ook één van de eerste merken waarbij je draadloos via een afstandsbediening zonwering, rolluiken en raamdecoratie kon bedienen. Sinds negen jaar is Somfy het merk op het gebied van slim wonen met de introductie van de Somfy TaHoma. Een basisstation Somfy TaHoma Box waarmee je je hele huis kan aansturen via de app. Niet alleen Somfy apparaten, maar ook onder meer Philips Hue verlichting en Honeywell thermostaten werken via de TaHoma Box. In totaal zijn er meer dan 200 slimme apparaten die je kan aansturen via de TaHoma Box. Somfy is niet vaak in de aanbieding en met een prijs van 299,- euro is de Somfy TaHoma Box niet goedkoop om aan te schaffen. We verwachten verschillende Somfy Black Friday deals met onder meer de Somfy TaHoma Box, Somfy Outdoorcamera, Somfy Smart Home Starterspakket en Somfy Protect.

Beste Somfy Black Friday deals 2024

Op dit moment zijn we door de meeste webshops op de hoogte gebracht welke Somfy aanbiedingen ze hebben tijdens Black Friday. We mogen de precieze prijzen pas bekend maken als Black Friday van start is gegaan. We kunnen wel alvast melden dat de volgende Somfy apparatuur met korting verkocht worden tijdens Black Friday:

Op dit moment zijn er verschillende Somfy aanbiedingen bij de volgende webshops

 • Somfy Protect Home Alarm
 • Somfy Home Alarm + Indoor Camera Compleet Pakket (Adviesprijs: 549,- euro)
 • Somfy Home Alarm + Outdoor Camera (Adviesprijs: 599,- euro)
 • Somfy TaHoma Box
 • Somfy One+ Beveiligingscamera – All in one alarmsysteem (Adviesprijs: 359,- euro)
 • Somfy One alarmsysteem
 • Somfy TaHoma Box + 2 gratis stekkers
 • Somfy Indoor Camera
 • Somfy Outdoor Camera
 • Somfy Stekker io (aan/uit)
 • Somfy Stekker io – Duo pack
 • Somfy binnensirene
 • Somfy Protect Binnensirene
 • Somfy Garagedeuropener GDK 700
 • Somfy Oranje Lamp
 • Somfy Protect Home Alarm

Somfy TaHoma Box Black Friday korting

De Somfy TaHoma Box is de centrale Hub in je Somfy smart home. De Somfy TaHoma zorgt ervoor dat je je zonwering, deuren, rolluiken, verlichting en thermostaat kan bedienen via de TaHoma app. Maar niet alleen Somfy apparaten werken met de TaHoma. Zo werkt Somfy onder meer samen met Philips HUE, Honeywell thermostaten, IFTTT, Amazon Alexa, Sonos, Google Assistant en Velux dakramen. De prijs van de Somfy TaHoma Box ligt al een aantal maanden op 299,- euro. Er zijn dan ook niet vaak aanbiedingen met de TaHoma. We verwachten met Black Friday echter wel een mooie Somfy TaHoma Black Friday deal.

Somfy Camera met korting tijdens Black Friday

Wil je je huis binnen- en buiten in de gaten houden als je ergens anders bent? De Somfy Outdoor Camera is één van de populairste slimme camera’s van dit moment. De Somfy Outdoor Camera heeft slimme detectie van beweging. Je kan instellen dat je een notificatie krijgt op je smartphone en dat de ingebouwde sirene afgaat. De camera neemt automatisch 30 seconden van de beweging op en de beelden kan je ook meteen naar Dropbox, Google Drive of OneDrive uploaden, zodat je deze altijd in de cloud kan bekijken.

Voor binnenshuis is er de Somfy Indoor Camera. Deze Full HD-camera ziet alles en werkt samen met onder meer Nest, IFTTT en Google Assistant. Met de Privacy Shutter kan je automatisch de camera uitzetten en fysiek afschermen op het moment dat jij binnenkomt. De camera herkent huisdieren en geeft alleen een melding als er personen in huis worden gedetecteerd.

De Somfy IP-camera’s zijn één van de populairste producten van Somfy, we verwachten dan ook zeker een Somfy Outdoorcamera Black Friday deal en een aanbieding met de Somfy Indoor Camera.

Somfy Home Alarm Black Friday deals

Je huis beveiligen met Somfy kan naast een camera ook nog met verschillende slimme sensoren en bewegingsmelders. Met het zeer uitgebreide Somfy alarmsysteem kan je je hele huis slim beveiligen, waarbij je direct een melding op je smartphone kan ontvangen als er iets aan de hand is. Met de buiten- of binnensirenes kan je zelfs de hele buurt op de hoogte stellen en een eventuele inbreker wegjagen met geluid en alarmverlichting. Je kan verschillende deur en raam sensoren en bewegingsmelders op het systeem aansluiten. Ook is er een bewegingsmelder die meteen vier foto’s en op een beveiligde server opslaat.

Met een Somfy Rookmelder wordt je gewaarschuwd bij rook in huis, waarbij je via de Somfy app automatisch de rolluiken kunnen worden geopend voor een veilige vluchtroute.

De mogelijkheden van het Somfy alarmsysteem zijn erg uitgebreid. Er zijn verschillende starters sets, zodat je in één keer klaar bent met de basis van het Somfy alarm systeem en je van daaruit kan uitbreiden. De starterssets zijn voordeliger dan alles los aanschaffen en we verwachten dat er ook met de starterssets een Somfy Home Alarm Black Friday deal is dit jaar.

Met de Somfy One+ ben je in één keer klaar met de beveiliging van je huis. Deze slimme beveiligingscamera heeft ook een bewegingsmelder en ingebouwde sirene. Je plaatst deze camera binnenshuis en zodra jijzelf binnenloopt zal de camera dichtschuiven voor optimale privacy. We verwachten een mooie Somfy One+ Black Friday deal dit jaar.

Waar kan je Somfy met korting kopen tijdens Black Friday?

Somfy heeft een eigen webshop waar je het volledige assortiment kan terugvinden en kopen. Je hebt dan meteen een uitgebreide garantie, in sommige gevallen tot wel vijf jaar. Op alle bestellingen geldt gratis verzending en retour. Het voordeel van Somfy is dat ze meestal de hoogste korting hebben en regelmatig een leuke aanbieding, zoals een gratis product bij het aanschaffen van de TaHoma Box of een starters set. Vorig jaar had de webshop dan ook de beste Somfy Black Friday deals van Nederland.

Daarnaast is het mogelijk om via de Somfy Service je product meteen bij bezorging te laten installeren. De slimme rolluiken en raamdecoratie zijn niet bij alle elektronica webshops verkrijgbaar en kan je dus het beste aanschaffen via de Somfy webshop.

Ook bij webshops als Coolblue en Bol.com hebben ze een groot assortiment met Somfy producten. Waarbij Coolblue zich met name richt op de Somfy Home Alarm met de Somfy Protexiom Advanced starterskit en Somfy Protect Home Alarm starterspakket. Ook hebben de webshops de losse Somfy Home alarm producten en slimme stopcontacten en inbouwontvangers.