Sony RX10 IV Black Friday Deals

De Sony Cybershot DSC-RX10 is één van de beste fotocamera’s op dit moment. Het is een bridgecamera met uitzonderlijke prestaties voor zowel de hobbyfotograaf, als de professionele fotograaf. De lichtsterke Zeiss Vario Sonnar T* zoomlens heeft een bereik van 24-600mm in het 35mm-equivalent. Hij stelt moeiteloos en snel scherp met het hybride autofocussysteem en je kan er zowel mee fotograferen als filmen. Met 20,1 megapixel weet je dat deze camera topprestaties levert. Uiteraard komt deze kwaliteit wel met een prijskaartje. De adviesprijs is op dit moment 1699,- euro. Erg fijn dus dat er tijdens Black Friday een mooie Sony RX10 Black Friday deal is waarbij je 200,- euro extra korting krijgt (deal van vorig jaar!).

Sony Cybershot RX10 Black Friday deals

De hele week houden we de beste Black Friday deals met de Sony RX10 en andere Sony Cybershot camera’s in de gaten, zodat jij deze fotocamera voor de beste prijs koopt.

Is er een cashback actie met de Sony RX10?

Sony heeft op dit moment een cashback actie lopen met verschillende Sony camera’s. Deze actie is niet geldig voor de Sony RX10. De cashback actie van Sony Camera’s is geldig voor fotocamera’s met een verwisselbare lens, e-mount full-frame lenzen en enkele accessoires. Een aantal van de systeemcamera’s die meedoen met de cashack actie zijn de Sony A7 IV, Sony ZV-E1, Sony ZV-E 10 en Sony Alpha A6100.

Bij welke webshops krijg ik cashback op Sony?

Is de Sony RX10 een slimme fotocamera?

Met de Sony RX10 IV heb je een slim te bedienen fotocamera. Foto’s en video’s delen is eenvoudig, want hij heeft ingebouwde connectiviteitsfuncties zoals Wi-Fi, NFC en Bluetooth technologie. Daarmee kan je je foto’s snel back-uppen op je laptop, smartphone en in de cloud!

Wil je je fotocamera op afstand bedienen? Door je smartphone te verbinden met je Sony RX10 IV kan je op het scherm van je smartphone zien wat de camera ziet en op afstand de foto nemen.