Tado aanbieding 2024

Waarschijnlijk heb je al gehoord dat je met Tado je energierekening omlaag kan krijgen, maar wist je dat je met een goede Tado aanbieding ook veel geld kan besparen? Maar kan je tado voor de laagste prijs aanschaffen op dit moment? Wij controleren meerdere keren per dag, waar je de beste tado aanbiedingen van dit moment kan vinden. De beste prijs met tado krijg je meestal in de vorm van een voordeelbundel, bijvoorbeeld als je een starterspakket of meerdere radiatorknoppen tegelijk koopt.

Waar ben je naar op zoek?

Slimme Thermostaat Starterspakket | Radiatorknoppen | Voordeelbundels | Slimme airco bediening

Tado slimme thermostaat aanbiedingen

De Tado Slimme Thermostaat V3+ is een goed beoordeelde slimme thermostaat waarmee je via de tado app je huis kan verwarmen. Zo kan je een tijdschema instellen of de thermostaat aan of uitzetten op basis van je aanwezigheid in huis (geo-fencing). Tado maakt het je zo mogelijk om op een eenvoudige manier veel energie te besparen. Uiteraard begint de eerste besparing met een mooie aanbieding op de Tado slimme thermostaat. Heb jij een slimme thermostaat nodig plus een radiatorknop, kijk dan bij de voordeelbundels met de tado slimme thermostaat en radiatorknoppen.

Tado radiatorknop aanbiedingen

Verwarm je jouw huis volledig met radiatoren of bijvoorbeeld de bovenverdieping, dan kan je dit eenvoudig automatiseren met de slimme radiatorknop van Tado. De radiatorknop is eenvoudig te installeren en werkt met vrijwel ieder type radiator. Maak je ook gebruik van centrale verwarming, dan kan je de radiatorknop laten samenwerken met de tado slimme thermostaat. Er zijn regelmatig aanbiedingen met de tado radiatorknop, de beste prijs krijg je als je de radiatorknop als voordeelbundel koopt.

Voordeelbundels met tado slimme thermostaat en radiatorknoppen

De hoogste korting op tado krijg je in een voordeelbundel. Je bestelt dan meerdere tado producten in één pakket, zodat je in één keer klaar bent om je hele huis van slimme verwarming te voorzien. Met name als je meerdere radiatoren wilt aansluiten op Tado, is het aan te raden om deze in één keer als voordeelbundel te kopen.

Tado slimme aircobediening aanbieding

Met de tado° Slimme Aircobediening V3+ kan je iedere airco ‘smart maken’. In combinatie met andere slimme apparaten, zoals Homewizard, zou je er zelfs voor kunnen zorgen dat de airco automatisch gaat koelen als de zonnepanelen stroom opleveren of gaat verwarmen als de temperatuur binnenshuis daalt onder bijvoorbeeld de 20 graden. Het is zelfs mogelijk om met Balance AC (abonnement, 29,99 euro per jaar) de airco zo efficiënt mogelijk te gebruiken als je een energiecontract met dynamische tarieven hebt. Maar je eerste besparing heb je natuurlijk door de Tado slimme aircobediening in de aanbieding te kopen met een mooie korting.

Tado slimme aircobediening heeft een adviesprijs van 109,99 euro, maar is regelmatig met korting te koop bij deze webshops:

Wanneer heb je de hoogste korting op tado?

Tegenwoordig verschillen de prijzen van tado bij verschillende webshops het hele jaar door. Het loont dus zeker om de prijzen van tado te vergelijken, zodat je tado met de hoogste korting kan kopen.

De hoogste korting op tado krijg je tijdens Black Friday. Of het nu gaat om tado slimme thermostaten, radiatorknoppen, starterspakketten of slimme airco bediening, bij alle webshops vind je hoge korting op tado gedurende de hele week. Bekijk hier alle Black Friday deals met tado slimme thermostaten.

Tado aanbiedingen

Wat kan je met tado?

Het merk tado levert een totaaloplossing voor het slim verwarmen en koelen van je huis. Om dit te bereiken heeft tado inmiddels meerdere slimme thermostaten en radiatorknoppen geïntroduceerd. Deze producten werken met de meeste cv-ketels en zijn over het algemeen eenvoudig te installeren. Na het aansluiten van de internetbridge aan je router en de slimme thermostaat met de kabels van je centrale verwarming, is het koppelen met de app een fluitje van een cent. De tado app is gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te stellen, zodat je voortaan in de app een tijdschema kan aanmaken of geo-fencing kan instellen.

Naast de app, kan je ook via je spraak assistent tado aansturen. Tado werkt dan ook met Google Home (Google Assistant), Amazon Alexa en Apple HomeKit (Siri). Met flows is het ook mogelijk om je tado slimme thermostaat samen te laten werken met andere slimme apparaten in huis. Heb je bijvoorbeeld een raamsensor, dan kan je de verwarming automatisch uitschakelen als een raam openstaat, zodat er niet onnodig gas wordt verbruikt in huis als je aan het ventileren bent.

Adviesprijs: 199,- euro

Adviesprijs: 89,99 euro

Adviesprijs: 109,95 euro