Tado Black Friday deals

Tado Black Friday

Eerder al schreven we over de Tado slimme Aircobediening. Hiermee maak je van je normale airco een slimme airco. Maar het merk Tado zorgt niet alleen voor verkoeling, ook voor een slimme thermostaat kan je terecht bij Tado. De Tado Slimme Thermostaat V3+ wordt erg goed beoordeeld door klanten. Waar populaire merken als Nest nog geen oplossing hebben voor temperatuurregeling in verschillende zones, heeft Tado naast de Tado Slimme Thermostaat ook de Tado Slimme Radiatorknop waarmee zone regeling mogelijk is. We verwachten weer veel tado aanbiedingen tijdens Black Friday.

Beste Tado Black Friday deals 2024

Black Friday gaat van start op 2024. Waarschijnlijk zijn er echter wederom webshops die al eerder met Black Friday van start gaan. Dat Tado dit jaar met korting te koop is tijdens Black Friday is al zeker. We hebben al van meerdere webshops doorgekregen welke Tado Black Friday aanbiedingen er dit jaar zijn en we mogen deze met jullie delen zodra het koopjesfestijn van start is gegaan. We checken de hele dag waar Tado tegen de laagste prijs te koop is.

Op dit moment vind je de beste Tado aanbiedingen bij Tink, Bol.com, tado.nl & Coolblue

Tink.nl heeft ieder jaar de goedkoopste voordeelbundels met tado tijdens Black Friday

tado Starterkit | tado Radiatorknop | tado bedraad | tado draadloos | Radiator slimme thermostaat

tado Starterkit Black Friday

De tado starter kits bestaan uit de basis producten van tado. Afhankelijk van je cv-ketel en huidige installatie van je thermostaat heb je één van deze producten nodig om de verbinding tussen je netwerk en cv-ketel te maken.


tado slimme radiatorknop bundelvoordeel

Hoe meer tado radiatorknoppen je in één keer bestelt, hoe hoger de korting. Je moet wel al in het bezit zijn van een tado startpakket om gebruik te kunnen maken van deze radiatorknoppen. Onder deze aanbiedingen staan startpakket aanbiedingen met meerdere radiatorknoppen voor extra voordeel.

tado bedrade slimme thermostaat

Heb jij op dit moment een bedrade thermostaat in de woonkamer hangen? Dan heb je deze tado bedrade slimme thermostaat nodig voor het verwarmen van je woning via tado.

tado draadloze slimme thermostaat

tado Slimme radiator thermostaat

Tado Slimme Radiator Thermostaat Starter + 2 radiatorknoppen

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com
Tado Slimme Radiator Thermostaat Starter + 3 radiatorknoppen

Op dit moment het goedkoopste bij:

bol.com
Tado Slimme Radiator Thermostaat Starter + 6 radiatorknoppen

Op dit moment het goedkoopste bij:

coolblue.nl (€586,00)
bol.com

tado Black edition

Past een zwarte thermostaat beter in jouw woonkamer? Met de tado Slimme thermostaat Black Edition heb je een prachtige thermostaat in huis die past bij jouw interieur en muren. We verwachten dit jaar voor het eerst Black Friday deals met de tado slimme thermostaat Starterskit V3+ Black Edition.

Nog meer deals met tado

 • Tado Slimme Radiatorknop
 • Tado Slimme Thermostaat V3+
 • Tado Slimme Thermostaat V3+ Starterkit – Bedrade variant
 • Tado Slimme Thermostaat V3+ startpakket + 2 radiatorknoppen
 • Tado Slimme Thermostaat V3+ startpakket + 3 radiatorknoppen
 • Tado° Slimme Thermostaat V3+ met 4 Radiatorknoppen
 • Tado° thermostaat V3+ met 6 Tado slimme radiatorknoppen
 • Tado Slimme Radiatorknop – Starterskit V3+
 • Tado Slimme Radiatorknop Duo Pack
 • Tado Slimme Radiatorknop Four Pack
 • Tado Slimme radiatorknop 6 pack
 • Tado Draadloze temperatuursensor
 • Tado Slimme Aircobediening V3+

Tado Slimme Thermostaat V3+ en Black Friday, vorig jaar groot succes

Vorig jaar was de Tado Slimme Thermostaat Black Friday deal een groot succes. De korting was bij sommige webshops meer dan 20 %. De Tado Slimme Thermostaat V3+ is één van de populairste slimme thermostaten. Op dit moment is de Tado al een aantal keer in de aanbieding geweest. De verwachting is dat tijdens Black Friday de korting nog hoger is op de Tado° Slimme Thermostaat Starterskit V3+. Dat slimme thermostaten populair zijn tijdens Black Friday bleek vorig jaar ook met de Nest Learning Thermostat wat één van de best verkochte Black Friday deals was.

De Tado° Slimme Thermostaat Starterskit V3+ bestaat uit de slimme tado V3+ thermostaat en de tado° Internet Bridge. Het is het ideale startpakket om te beginnen met tado°. Let goed op dat je de juiste keuze maakt tussen de Tado Bedrade slimme thermostaat – Starterskit V3+ en de Tado Draadloze Slimme Thermostaat – Starterskit V3+.

Tado Slimme radiatorknop

Tado is één van de weinige merken, samen met Honeywell, waarmee je per ruimte de temperatuur kan regelen. Hiervoor hebben ze uiteraard de thermostaten, maar zeker zo handig is dat je met een slimme radiatorknop en app je nu ook je slaapkamers en gang als aparte zone kan verwarmen. Vorig jaar tijdens Black Friday waren de Tado slimme radiatorknop pakketten erg populair en snel uitverkocht. Ben er dit jaar dus snel bij en sla je slag. De hoogste korting krijg je als je meerdere radiatorknoppen in één keer als bundel besteld.

Met de Starterskit Slimme Radiatorknop V3+ kan je ook zonder tussenkomst van een slimme thermostaat je verwarming slim bedienen per ruimte.

Tado bundel Black Friday deals

Bij een aantal webshops heb je interessante tado bundels die de Black Friday korting nog interessanter maken. Zo heeft Tink een groot aantal bundelpakketten die met name interessant zijn als je een pakket zoekt met meerdere radiatorknoppen. Of dat je nou op zoek bent naar een tado Slimme radiatorthermostaat 8-pack of 4-pack, voor ieder aantal is er wel een voordeelbundel.

Tado met Nest Mini & Nest Hub bundels

Wil je je tado thermostaat met je stem kunnen bedienen, dan is een smart speaker onmisbaar. Bij een aantal webshops hebben ze interessante bundels met Tado in combinatie met de Google Nest Mini en de Google Nest Hub.

Over Black Friday in Nederland

Waarom een Engelse naam voor een Nederlandse koopjesdag? Oorspronkelijk komt Black Friday uit Amerika. Daar gaan de Amerikanen de dag na Thanksgiving op pad voor het kopen van de kerstcadeaus. Voor het internettijdperk leverde dit lange rijen op voor de winkels. In het huidige tijdperk zorgt het met name voor snel uitverkochte online voorraden. Je moet bij sommige Tado Black Friday deals er dan ook op tijd bij zijn, want webshops werken met een beperkte voorraad. Ook gebruiken webshops deze periode om van hun oude voorraad af te geraken. In het geval van Tado zal dit niet zo zijn, want met de Thermostaat V3+ en Airco Bediening 3+ zijn er geen oudere modellen meer te koop van Tado.

Adviesprijs: 199,- euro

Adviesprijs: 109,95 euro

Adviesprijs: 89,99 euro

Adviesprijs: 199,- euro